Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
samsung u900 soul in je naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajlepši
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
samsung u900 soul in je naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajlepši
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
http://www.gsmarena.com/lg_kf600-pictures-2244.php
Tega sm si pa jst šla dons iskat, upam, da mi bo dobr delu in da bom zadovolna...v nasprotnem primeru mam pa še zmer svojo Nokijico
Tega sm si pa jst šla dons iskat, upam, da mi bo dobr delu in da bom zadovolna...v nasprotnem primeru mam pa še zmer svojo Nokijico
-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
Moj novi lepotec http://www.nokia.si/A41161248
Sem iz Sonya priklopla na Nokio upam da se je bom navadla
Sem iz Sonya priklopla na Nokio upam da se je bom navadla
..just wanna dance, wanna go insane...
-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
Saj Sony-i so tudi dokaj kvalitetni če le lepo delaš z njim, razen baterija je lahko problem.
Jaz tud upam da se bom navadla, trenutno pa se še ful težko znajdem, ker nisem navajena menija od nokie
Jaz sem tud bla "navezana" na Sonye..ful težko sem se za nokio odločla. Ampak morem tud njo enkrat sprobat da vidim kak pa kaj če pa mi ne bo všeč pa čez 2leti nazaj k Sonyu
Jaz tud upam da se bom navadla, trenutno pa se še ful težko znajdem, ker nisem navajena menija od nokie
Satya napisal/-a:ma ne vem, js sm tko na sonije navezana
Jaz sem tud bla "navezana" na Sonye..ful težko sem se za nokio odločla. Ampak morem tud njo enkrat sprobat da vidim kak pa kaj če pa mi ne bo všeč pa čez 2leti nazaj k Sonyu
..just wanna dance, wanna go insane...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ma teli ta novi telefoni skor vsi neki zajbavajo, sploh za SE jst vem vsaj za 3, da so mel ful enih problemov, pa jih je blo treba takoj nazaj na servis dajat. To je vse tko na hitr narjen, da ti zdrži tiste 2 let, pol si pa itak druzga vzameš.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Jst mam pa ravno obratne izkušnje. Najprej sem imela skoz Nokio, ki mi je bila drugač čist kul, ampak po enem letu je začela baterija nagajat in sem ga mogla polnit čist vsak dan pa še takrt nisem imela garancije, da ne bo crknil lih k bom hotla poklicat. Pol sem pa vzela SE, ki ga imam pa zdj že dobre 2 leti pa dela še zmer brez problema, baterija drži po 5 dni pa govorim precej več, kot sem takrat, ko sem še imela Nokio. S tem telefonom nisem imela čist nobenih problemov, tko da jst za zdj ostajam kr na SE in mislim, da mi bo tud tale še zdržal kr neki časa (vsaj dokler ne bo v ponudbi kšn drug lep SE, ki bi ga hotla imet ).
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst mam pa nouga http://www.unwiredview.com/wp-content/u ... pics-1.jpg nej mi dobr služ. Prosm
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov