Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
-> s tem da ma moj za dodatek še počen ekran
ahh, sovražim ta telefon fotoaparat je slab, kamere sploh nima, mp3 zvonenj tudi ne ... ni muske, ni muske zdej morem pa cd player nosit okoli ..
ampak kaj ko trenutno ni denarja za novega ... oz. se mi ne splača zdej v prosti prodaji vzet enega, ker nameravam it na naročnino zdej ko bom začela delat za dalj časa ...
Let's swim to the moon .....
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
libido, poglej pr mobitelou, k ma neke akcije kao poškodovanih telefonov (največkrat gre za mobitel, k je žebla škatla kdaj odprta al pa zdrajsana, al pa kšn kabel manjka al pa kej tazga, drugač so pa lepi novi, lih kolegica ga je zanč kupla za 40 evrov, pa ma muziko pa vse).
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Tole bo držalo. "poškodovani" modeli lahko dobijo to oznako, že če imajo popraskano škatlo, ali mogoče malo raztrgano ... Če naletiš na kaj takšnega lahko telefon dobiš praktično zastonj.
Sicer pa takšne primerke dostikrat prodajo po vezah. Se pravi da ljudje zaposleni v centrih ponavadi pokličejo svoje kolege itn.
Sicer pa takšne primerke dostikrat prodajo po vezah. Se pravi da ljudje zaposleni v centrih ponavadi pokličejo svoje kolege itn.
-
Libido. - Cosmopsiho
Satya napisal/-a:libido, poglej pr mobitelou, k ma neke akcije kao poškodovanih telefonov (največkrat gre za mobitel, k je žebla škatla kdaj odprta al pa zdrajsana, al pa kšn kabel manjka al pa kej tazga, drugač so pa lepi novi, lih kolegica ga je zanč kupla za 40 evrov, pa ma muziko pa vse).
sej grem jutri na tušmobil ... sm se odločla da bom kar takoj, delat sm začela pa mam zagotovljeno delo za dalj časa pa tistih 25€ na mesec itak ni tolko in ne vrjamem da bom kdaj presegla 300 minut pogovorov in 200 sms-ov bom pa vzela sony ericssona w580i za 1€
- x_tmaLa_x
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
tjaskaaa napisal/-a:jst mam tole mašinco: nokia 5610
http://www.welectronics.com/gsm/Nokia/n ... 0-Pink.jpg
a ti je ql ker se ne morm odločt ker mobitel bi si kupla ?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst sm mela nokio 6131, pa so mi jo ukrali na morju.
zdej mam pa nekega bednega samsunga.
sam bom kupla magari rabljeno isto nokio, ker ni boljšega tel.
zdej mam pa nekega bednega samsunga.
sam bom kupla magari rabljeno isto nokio, ker ni boljšega tel.
-
Libido. - Cosmopsiho
Dadyka15 napisal/-a:jz mam pa mojo ljubezen sony ericsson K610i
sj bi dala slikco gor pa ne znam
ooo, jst sm mela tudi tega .. in mi je bil ful fajn .. ampak se je pokvaru letos spomladi in zdej mam novo ljubezen
kolko časa ga pa že imaš?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov