Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Mene tudi zanima tale nokia 5220 Xpressmusic ? Je vredu? Trenutno imam LG-ja KU990 viewty pa sem se naveličale vlke cigle ki jo moram no stop pazit pa prenašat okrog, morala bi met prav orožn list...nefunkcionalen telefon, mi je bil SE W810 stokrat bolši majhen ličen slušalke muzka pa pičimo...Tale LG pa mi ni nevem kaj...Če bi ga katera mela je super ohranjen baterija drži 4 dni res pa da ne slikam pa skoraj nič ne delam na telefonu razen pogovarjanja. No ZS, drugače pa izbiram med nokio in SE, rabim en tak majhen ličen telefonček, da je vredu za predvajanje glasbe pa da so druge funkije tudi-ma ktera kako idejo kakšn SE v mislih???
LP
LP
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
*AnNy napisal/-a:jst sm že počas obupala nad Nokio N95, kr so mi u trgovini rekl da naj bi ga dobil že prejšn tedn,sam ni blo nč iz tega kr jih ni več na zalogi.in naj zdj čakam še 2mesca?
Ojoj,še vedno nisi prišla do telefona!?
S katerega konca pa si?
Ne prehitro obupat,sem mi zdi,da je vredno malce počakati,je res dober telefonček.
Si pri Tušu ali Si mobilu?
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst mam nokio 5310 xpress music pa sm res ful zadovoljna pa še tak mali telefonček je
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
No, pa da še tukaj vprašam, če kdo ve...
kupila sem si novi telefon in sicer Samsung SGH - J700V. Notranji pomnilnik premore 10 MB. No, jaz sem si danes preko USB kabla prenesla na telefon dve pesmi, nakar mi je pri prenosu tretje napisalo insufficient memory (nezadosten spomin). Kaj naj bi to pomenilo? Verjetno ne gre za premalo prostora na telefonu, glede na to, da imam trenutno naloženi samo še dve pesmi, ali pač? Ima kdo ta telefon in bi mi povedal kje delam napako pri prenosu pesmi?
kupila sem si novi telefon in sicer Samsung SGH - J700V. Notranji pomnilnik premore 10 MB. No, jaz sem si danes preko USB kabla prenesla na telefon dve pesmi, nakar mi je pri prenosu tretje napisalo insufficient memory (nezadosten spomin). Kaj naj bi to pomenilo? Verjetno ne gre za premalo prostora na telefonu, glede na to, da imam trenutno naloženi samo še dve pesmi, ali pač? Ima kdo ta telefon in bi mi povedal kje delam napako pri prenosu pesmi?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov