Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Satya napisal/-a:svema?? a res? men so dal novga. sam so bli ful zoprni... hm, a si bla ful prijazna?
Na začetku sem vsa boga prišla tja, pa mi niso dal niti nadomestnega telefona, pol ko sem pa dobila račun sem pa popizdila, se mal manj kot drla na njih, bla vsa penasta,.. Sej ne morš bit prijazen z njimi če so oni nesramni do tebe.
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
ja valda...niso ti dal niti nadomestnega telefona?? kako je pa to možno? A to ljubljanski svema servis? To jih morš pa prjavt operaterju... mislm, js bi jih...kok časa nazaj je pa blo?
k js sm jih kr natulila, k so mi dajal ena stara jajca za nadomestnega in na konc sm dosegla da so mi dal enga fajn, so ga iz druge sobe prnesl
-
chupachups* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2008
Men je Sony Ericsson k660i zakon, sem ga pred dvema tednoma dobla pa sm zlo zadovolna z njim
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Satya napisal/-a::o
ja valda...niso ti dal niti nadomestnega telefona?? kako je pa to možno? A to ljubljanski svema servis? To jih morš pa prjavt operaterju... mislm, js bi jih...kok časa nazaj je pa blo?
Ja, v Ljubljani .. Je bilo pa to ene 2 leti nazaj oz. takrat ko so bli še tolarji. Men so rekl da ga ne morm dobit, ker nobenga nimajo, ker so vse raztalal okrog.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
chupachups* napisal/-a:Men je Sony Ericsson k660i zakon, sem ga pred dvema tednoma dobla pa sm zlo zadovolna z njim
Še kako mnenje o tem telefonu mogoče? Jaz ga grem najbrž jutri iskat, pa bi rada še kej zvedla od koga, ki ga dejansko ima.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Evo, moje malo Samsungovo telefonje je dokončno izdihnlo (počivaj u miru u mojem predalu), tko da ga je dons na moje velko presenečenje nadomestilo novo, bolj sofisticirano visočanstvo Samsung Soul .
Mal sm ga mogla dreznt že med filanjem in kolkr sm uspela vidt, je zadeuca zlo simpatična in komi čakam, da mine tistih 16 ur, da ga uzamam pod drobnogled. Hip hip hura!
Mal sm ga mogla dreznt že med filanjem in kolkr sm uspela vidt, je zadeuca zlo simpatična in komi čakam, da mine tistih 16 ur, da ga uzamam pod drobnogled. Hip hip hura!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ js tudi hranim vse telefone (rzan enga k sm ga zgubila NA SREČO) v predalu..
stari si je kupu nokio N95.. wooow kšn telefon če ne bi biu tko ogromn bi si ga šla tkoj kupit k tolko funkcij ku ma ta telefon pa nism še vidla (čeprou sm js naudušena nad funkcijami prvih 7 dni, pol se naveličam in mam telefon samo še za sms-e in klice)
v mislih pa mam enga samsunga, samo bo treba počakat
stari si je kupu nokio N95.. wooow kšn telefon če ne bi biu tko ogromn bi si ga šla tkoj kupit k tolko funkcij ku ma ta telefon pa nism še vidla (čeprou sm js naudušena nad funkcijami prvih 7 dni, pol se naveličam in mam telefon samo še za sms-e in klice)
v mislih pa mam enga samsunga, samo bo treba počakat
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov