Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
sony ericsson z710i. obup od telefona, odkar ga mam, je bil 6x že na servisu pa na svema servisu so ful, ful, ful neprijazni. ni šans da še kdaj vzamem sonija. a mate ve tut težave s soniji? baje da je nokia ful bolša, sam pravjo, da ker sony prodaja tako sranje, ga je zdej začela še nokia. kolegice majo bl slabe izkušnje s tanovimi nokijami.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
nove nokie majo ful slabe baterije, zato jst ostajam pr SE.
že 2 zaporedoma (SE k610i in SE k770) mata sicer manjše napake (en na hardveru, drug na softveru) ampak se mi jih ne da po servisih vlačit. 1x sm bla in je škoda časa in živcev, zato da ti nč ne zrihtajo. drgač sm pa z obema zadovoljna, kar se tiče baterije in vzdržljivosti.
že 2 zaporedoma (SE k610i in SE k770) mata sicer manjše napake (en na hardveru, drug na softveru) ampak se mi jih ne da po servisih vlačit. 1x sm bla in je škoda časa in živcev, zato da ti nč ne zrihtajo. drgač sm pa z obema zadovoljna, kar se tiče baterije in vzdržljivosti.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Si lasti mogoče kera ta nouga Samsunga Soul? Pozna kera koga, k ga ma?
Moj stari mali Samung-ovič se bo počas mogu upokojit, kr to, da ni mi guzne baterija točno takrat, ko je "življenjskega pomena", da se zadeuca kr sama ugaša, da mu od strani piha u "drobouje" in da bi rada mela taprave melodije in razpoznaune fotke, so razlogi, da počas (jamram že en let) posvojim nou telefončič ...
Moj stari mali Samung-ovič se bo počas mogu upokojit, kr to, da ni mi guzne baterija točno takrat, ko je "življenjskega pomena", da se zadeuca kr sama ugaša, da mu od strani piha u "drobouje" in da bi rada mela taprave melodije in razpoznaune fotke, so razlogi, da počas (jamram že en let) posvojim nou telefončič ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
jz mam sony ericsson v630i in pa sony ericsson z710i in z obema sm ful zadovoljna!če bom kdaj menjala telefon bom ziher kupila spet sonya.so boljši k nokie.moj drgai ma nokio pa se je u pou leta zjebala in je dubu za nadomestni telefon samsunga...pa so oblubl d bo dubu tazga d bo dal svojo pomnilniško kartico not-kr neki vse skup.
samsungi so pa men zlo slabi telefoni..ubistvu si nikol neb kupila kej druzga ksonya al pa nokio če bi mi en zagarantirou d se nau pokvarla.
samsungi so pa men zlo slabi telefoni..ubistvu si nikol neb kupila kej druzga ksonya al pa nokio če bi mi en zagarantirou d se nau pokvarla.
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
to pa prvič slišm da se nokie bolj kvarjo kot soniji... s samsungi mam itak obupne izkušnje, ampak še vsak moj do zdaj je bil soni in še vsak je mel ful napak. pa na servisu od sveme rabjo sto let, da kej zrihtajo pa še zoprni so. moj nasledn bo kr nokia
a baterija na sonijih vam zdrži? kok časa pa, če rečmo še mp3 poslušate? men zdrži en dan pa pol max, pa ga mam 10min zjutri, pa 20 min pop vklopljenga (mp3 player) pa enkrat na dva dni za pol urce k grem laufat. a je to mal?
a baterija na sonijih vam zdrži? kok časa pa, če rečmo še mp3 poslušate? men zdrži en dan pa pol max, pa ga mam 10min zjutri, pa 20 min pop vklopljenga (mp3 player) pa enkrat na dva dni za pol urce k grem laufat. a je to mal?
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Satya napisal/-a:to pa prvič slišm da se nokie bolj kvarjo kot soniji... s samsungi mam itak obupne izkušnje, ampak še vsak moj do zdaj je bil soni in še vsak je mel ful napak. pa na servisu od sveme rabjo sto let, da kej zrihtajo pa še zoprni so. moj nasledn bo kr nokia
Jst mam zdj dve leti starga SE W810i pa mi je zakon in ne grem nikol več na nokio. Baterija mi še zmer drži zih 4-5dni, medtem k sem nokio mogla po enem letu filat vsak dan. Glede mp3-playerja sem pa enkrat praznla baterijo, sem mela 15 % je še pa je špilal eno uro in 15min. Tko da jst sem ful zadovoljna, sploh nobenih problemov nimam in nasledn bo spet SE.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Satya napisal/-a:to pa prvič slišm da se nokie bolj kvarjo kot soniji... s samsungi mam itak obupne izkušnje, ampak še vsak moj do zdaj je bil soni in še vsak je mel ful napak. pa na servisu od sveme rabjo sto let, da kej zrihtajo pa še zoprni so. moj nasledn bo kr nokia
Jst mam zdj dve leti starga SE W810i pa mi je zakon in ne grem nikol več na nokio. Baterija mi še zmer drži zih 4-5dni, medtem k sem nokio mogla po enem letu filat vsak dan. Glede mp3-playerja sem pa enkrat praznla baterijo, sem mela 15 % je še pa je špilal eno uro in 15min. Tko da jst sem ful zadovoljna, sploh nobenih problemov nimam in nasledn bo spet SE.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Aloha napisal/-a:Si lasti mogoče kera ta nouga Samsunga Soul? Pozna kera koga, k ga ma?
Ena pupa, ki jo poznam, ima tega, pa je ful zadovoljna, edino včasih matra tisti touch sistem (dokler se ne navadiš ). Slike je rekla, da dela ful dore, in na splošno je šmeksi...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov