Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pikiča* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
čaw!
odločam se za nakup novega telefona in sm v dilemi, ne vem katerega naj izberem; ali nokio 5310 ali sony ericssona w580i.
na prvi pogled mi je lepši sony ericsson, samo videz ni vse. potem sem primerjala funkcije in imata približno enake. Vsi mi pravijo naj raje vzamem Nokio ker naj bi bila boljša (znamka pa to) samo jaz pa ne vem..
Rabim pa telefon, ki bi mi zdržal dve leti, glede na to da je naročnina 24mesecev:)
kaj vi pravite? Ali ima kdo izkušnje s tema dvema telefonoma?
Lp
odločam se za nakup novega telefona in sm v dilemi, ne vem katerega naj izberem; ali nokio 5310 ali sony ericssona w580i.
na prvi pogled mi je lepši sony ericsson, samo videz ni vse. potem sem primerjala funkcije in imata približno enake. Vsi mi pravijo naj raje vzamem Nokio ker naj bi bila boljša (znamka pa to) samo jaz pa ne vem..
Rabim pa telefon, ki bi mi zdržal dve leti, glede na to da je naročnina 24mesecev:)
kaj vi pravite? Ali ima kdo izkušnje s tema dvema telefonoma?
Lp
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^meni pa SE w580i sploh ni všeč. Ga ima mama od moja fanta, pa kr ene par sošolk in sošolcu, in sm opazla, da so res fuuul počasni. Mislim, imajo ful počasne reflekse in morajo čakat vedno neki časa, da se telefon zmisli delat...
- tinchy18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Zasavje
Trenutno sem lastnica LG White chocolate KG800
evo še slikca: http://www.simobil.si/sl/mobilePhones.c ... 7310460C28
evo še slikca: http://www.simobil.si/sl/mobilePhones.c ... 7310460C28
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
*pikiča* napisal/-a:a res noben nima izkušenj z nokio 5310?ali pa s SE w580i??
jutr nj bi šla enega od teh kupit in sm prebrskala ceu net...
Please help!
Na žalost ne poznam nobenga od teh telefonov, tko da ti ne morm pomagat. Če to nujno rabiš, kontaktirej Lejlo86, ona verjetno ve kaj o teh telefonih k je strokovnjak na tem področju
-
Lučkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 4. 2008
sam ne kupit sony ericssona w580i!!! resno.... js sm se odločala med w580i in w660i, čeprav mi je bil w580i stokrat bolj všeč pa še cenejši je bil, ga takrat nisem nikjer dobila. to je blo lani poleti ko so jih začel prodajat... in kupla sm w660i, zakon telefon. baterija mi drži 1 tedn. no,... mami pa je pozim kupla w580i in ga fila vsake 4 dni, crknle so ji lučke v tipkovnici pa so ji rekl na servisu, da je njena krivda ker je bil kao ful zasvinan (pa res maš zaščito) tko da je dala okrog 20€še za te lučke. resno w580i zgleda res lepo, men je za pogledat res luškan, je pa zanič telefon.
kar se tiče nokie.... vrjetn je uredu. sam... za nokie velja da so predrage za to kar ponujajo.
kar se tiče nokie.... vrjetn je uredu. sam... za nokie velja da so predrage za to kar ponujajo.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov