Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tracie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2007
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Mobiteli/Opisimobitelov/Nokia/N76.asp
izbris ... prevelika slika
izbris ... prevelika slika
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Janja84 napisal/-a:kepka napisal/-a:
hehe, takšnega sem pa jaz imela pred 6imi leti
jst sm tud tega mela modrega
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Sugar_baby napisal/-a:jst sm tud tega mela modregaJanja84 napisal/-a:hehe, takšnega sem pa jaz imela pred 6imi letikepka napisal/-a:
Jaz se mu ne odrecem (sicer res, da imam se enega), dokler popolnoma ne crkne. Zascita pred virusi zagotovljena
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Jaz kar pogosto menjam telefone, pač rada sledim novostim. Trenutno imam Nokio N70!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sagem my-X8 Počas bo treba menjat, ga mam dve leti..weehoo Slike pa posnetke ma ful dobre..tko sej nimam kej slabga za rečt, razn mogoče to da je pretežek pa prevelik
Še link:
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMna ... m/MyX8.asp
Še link:
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMna ... m/MyX8.asp
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz mam tudi tega in še par jih poznam in majo več al manj vsi probleme z baterijo. Vedno prej sem mela Nokie in so mi vse držale po 1 teden ali več, tega pa skos polnimsmotkica_ napisal/-a:densy napisal/-a:densy napisal/-a:iiiiiiiiiiii jst sm si tut kupla nokio 7373- tooooook mi je lepa ta L'amour collection
sicer se sploh en dobi več roza barve.. k so neki z naročilom zamutil v centrali pr simobilu al kaj je že fora.. tko da sm pol kupla "bronasto črno"
slikca :
a ma še kdo probleme z baterijo pri tem telefonu.? ker pri meni je takoj prazna.. sj je res, da skos neki gledam, pa igrce mal igram.. sam še zmer je prej prazna kt pr tastarmu telefonu
Ja moja kolegica je isto rekla, da je to edina pomankljivost telefona, da takoj baterija crkne, ampak baje ji je že to prodajalec rekel, da je slaba baterija.
Sama se odločam za nakup novega mobija. In malo merim na to nokio. Zaimam me, koliko časa imata že ta mobi, in ali se kej zjebejo guna vratca k se tko odpirajo? Ali pa če imate še kakšne druge probleme s telefonom?
Aja glede "vratc", meni se niso uničla, pa ga skoz odpiram in zapiram. Drugih težav ni
I laugh at gilded butterflies.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
choco.cat napisal/-a:...smotkica_ napisal/-a:...densy napisal/-a:...densy napisal/-a:iiiiiiiiiiii jst sm si tut kupla nokio 7373- tooooook mi je lepa ta L'amour collection
sicer se sploh en dobi več roza barve.. k so neki z naročilom zamutil v centrali pr simobilu al kaj je že fora.. tko da sm pol kupla "bronasto črno"
slikca :
Jst mam tut tega in to ta rozastga z vsemi obeski in torbico ...čist najlepši je pa tut tko mi je dobr
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov