Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
evo tole je pa od včeraj moja nova igračka: http://www.daydeal.com/files/images5/so ... pink-2.jpg
sicer sem hotla kupit nokio 7390, ampak ko sem tega zagledala, sem se v momentu zatreskala... ga kr ne morm nehat gledat
sicer sem hotla kupit nokio 7390, ampak ko sem tega zagledala, sem se v momentu zatreskala... ga kr ne morm nehat gledat
The secret of success is consistency of purpose.
-
*ž@bic@* - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 2. 2007
- Kraj: LubLana*
micamaca napisal/-a:jst tud resno premišlujem, da bi si nabavla Nokio 7390, sam se kr nekak ne morem odločt... namreč tale motorola v3 k jo mam zdej, je šele dobro leto stara in še čist ok funkcionira (razen da se pod ekranom nabira svinerija), ampak sem se jo pa že precej naveličala... in zanč ko sem slučajno po dolgem cajtu spet mela nokio v roki, sem se navdušla nad njo... tko da če ma kdo kakšen predlog pro ali contra za zamenjavo, na dan z besedo
čist isto mam motorolo v3 pa se odločam za nakup nokie 7390
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
*SweetGirl* napisal/-a:No jaz pa sem se včeraj na hitrco odločla in kupla roza nokio 7373 Valli, kr pač trenutno resss ni nobenga pametnega tel... dokler čakam, da prideta k nam lg prada al pa iphone bo kr ok Luštn je...
Drugač pe tiste, ki ste kuple valli (navadne sploh ni blo možno dobit, ker tisto res ni vredno 40€, drugač se pa itak nikjer ne vidi da je limited edition ) kaj ste mele not?Tisti zapestni trak s perlicami in kaj še?Če se da kateri mogoče nalepit sliko... ker mene so hotli lepo nagnit, najprej sem ji dala preveč denarja pa mi ošpica sploh ni povedla in vrnila, čeprav je 3x štela in je ziher opazla, potem pa pridem domov in ugotovim da sploh ni tistega trakca not in torbice...
Valli? Hmm? Kaj bi potem še moral imeti? Torbico & obesek za gsm? Ja, jaz imam obesek + torbico pa res nevem, če je Valli ...
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
jz mam nokio 7360 in sm zlo razočarana. slike so čist zanič, tko kot pri unih starejših telefonih. pod ekranom se mi nabira svinjarija. če bi vedla kok boljše slike ma 7370 in vse ostalo, se sigurno ne bi odločila za nakup. zdej pa je kar je ...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
densy napisal/-a:iiiiiiiiiiii jst sm si tut kupla nokio 7373- tooooook mi je lepa ta L'amour collection
sicer se sploh en dobi več roza barve.. k so neki z naročilom zamutil v centrali pr simobilu al kaj je že fora.. tko da sm pol kupla "bronasto črno"
slikca :
a ma še kdo probleme z baterijo pri tem telefonu.? ker pri meni je takoj prazna.. sj je res, da skos neki gledam, pa igrce mal igram.. sam še zmer je prej prazna kt pr tastarmu telefonu
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Meni ful dolgo zdrži Zadnjič sem cel dan poslušala glasbo, res par ur skupaj, pa slikala, klicala pa mi je zdržala 1 dan... Drugače pa tako 3 dni neke normalne uporabe
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
densy napisal/-a:densy napisal/-a:iiiiiiiiiiii jst sm si tut kupla nokio 7373- tooooook mi je lepa ta L'amour collection
sicer se sploh en dobi več roza barve.. k so neki z naročilom zamutil v centrali pr simobilu al kaj je že fora.. tko da sm pol kupla "bronasto črno"
slikca :
a ma še kdo probleme z baterijo pri tem telefonu.? ker pri meni je takoj prazna.. sj je res, da skos neki gledam, pa igrce mal igram.. sam še zmer je prej prazna kt pr tastarmu telefonu
Ja moja kolegica je isto rekla, da je to edina pomankljivost telefona, da takoj baterija crkne, ampak baje ji je že to prodajalec rekel, da je slaba baterija.
Sama se odločam za nakup novega mobija. In malo merim na to nokio. Zaimam me, koliko časa imata že ta mobi, in ali se kej zjebejo guna vratca k se tko odpirajo? Ali pa če imate še kakšne druge probleme s telefonom?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov