Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Še vedno tole
izbrisano ... prevelika slika
motorola v525 .. mal je že boga, ampak je ne dam (ker ni dnarja za novga telefončka )
motorola v525 .. mal je že boga, ampak je ne dam (ker ni dnarja za novga telefončka )
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Js pa mam tako v roza barvi in če si jo nameravaš kupit ti jo ne priporočam... imam jo 3 mesece in mi sama od sebe crkne pa se pržge, kamera da ne omenjam že ne dela več, tko da za popizdit... kolegica ma pa isto in ma isto probleme s ugašanjem pa še da ji mikrofon včasih ne dela... Drgač mi je pa res lepa no
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Miss Selfridge - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
jaz imam pa nokio 7373, rjavo črno... meni je tok lepa
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Kako vam je pa kaj nova Nokija všeč? N95... ma že vgrajen gps! Mogoče bi lahko naredili še kakšno bolj barvito različico, ne le sivo, je pa telefon res
Če bo koga zanimala, pri simobilu je malo cenejša, ampak se splača malo več plačat zanjo pri mobitelu, ker mi je kolega povedal da je vodafone verzija kar dosti okrnjena različica. Itak pa nikjer ni dejansko poceni.
Če bo koga zanimala, pri simobilu je malo cenejša, ampak se splača malo več plačat zanjo pri mobitelu, ker mi je kolega povedal da je vodafone verzija kar dosti okrnjena različica. Itak pa nikjer ni dejansko poceni.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
^^Ja kul je ta nokia- 5 milj pixlov meni se je ravno tel pokvaril, sam ne vem če si bom spet tak dragega kupla
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
mam Nokio 73, kupljena pri Mobitelu, sem ful zadovoljna, sploh ker rada fotkam, pa še UMTS ma in se lahko zdej zastojn pogovarjam s tistimi, k majo tud to opcijol Drgač pa Symbian je zakon, ker si lahko čist po meri telefon pimpneš.
izbrisano ... prevelika slika!
izbrisano ... prevelika slika!
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
CorfuGirl napisal/-a:A ma katera Sony Ericssona z550i??Rada bi vedela kako ste zadovoljne z njim...
Obnavljam post.....
Zelo rada bi vedela če ga kera ma in kako je zadovoljna...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Lejla86 napisal/-a:Jst mam Nokio 7390 v roza barvi (na prejšnji strani je slikca v rjavi) in sm zelo zadovoljna. Nimam nobenih problemov z njo. Fotke so tud ful lepe...
Jaz tud, jaz tud. Jaz sem tudi zadovoljna z njo, čeprav se mi zdi, da je bila vseeno malo predraga za moje potrebe, ker ima miljavžnt stvari, ki jih ne rabim. Zaenkrat še vse dela tako kot je treba.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov