Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1801 prispevkov
• Stran 119 od 121
•
Prejšnja
1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121
Naslednja
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Ja, tudi mene zanima. Sestra je ostala brez E63 in razmišlja, da bi tega vzela,
ki je mal cenejši. Kaj pravi uporabnica?
ki je mal cenejši. Kaj pravi uporabnica?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Evo me
v glavnem, jst sem res fuuul zadovoljna s tole Nokio. Itak mi je ful lepa , super sede v roko, tipkovnica je zakon, najboljš mi je baterija, ki mi zdrži po 10 dni (je pa res, da ga ne uporabljam zdej neki ful), pa tko no, res sem se jo ful navadila.
Edina slaba stran je mal slabši fotoaparat - 2.0 pikslov, ampak sem sprobala mal in tud ni tok slabo, no.
Moram priznat, da sama nisem kdo ve kako zahteven uporabnik, že internet recimo ful mal uporabljam, v glavnem kličem, pišem SMS-e, uporabljam beležko, koledar, budilko, fotič, skratka čist običajne stvari. Ampak men je to dost, pa ful lep telefon imam
v glavnem, jst sem res fuuul zadovoljna s tole Nokio. Itak mi je ful lepa , super sede v roko, tipkovnica je zakon, najboljš mi je baterija, ki mi zdrži po 10 dni (je pa res, da ga ne uporabljam zdej neki ful), pa tko no, res sem se jo ful navadila.
Edina slaba stran je mal slabši fotoaparat - 2.0 pikslov, ampak sem sprobala mal in tud ni tok slabo, no.
Moram priznat, da sama nisem kdo ve kako zahteven uporabnik, že internet recimo ful mal uporabljam, v glavnem kličem, pišem SMS-e, uporabljam beležko, koledar, budilko, fotič, skratka čist običajne stvari. Ampak men je to dost, pa ful lep telefon imam
-
Fajn to. Kaj pa koledar, ga usklajuješ s koledarjem na računalniku? Pa še to me zanima - ali imaš OVI Zemljevide? Hvala ti.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
^^ po pravici povedano, zaenkrat tega ne rabim in se še nisem ukvarjala s tem (Ovi).
Kot sm rekla, uporabljam bolj osnovne funkcije in mi je zato super ta telefonček, ker sm ga kupla kar v prosti prodaji za ugodno ceno, ima, kar potrebujem, poleg tega pa mi je ful fensišmensi
Kot sm rekla, uporabljam bolj osnovne funkcije in mi je zato super ta telefonček, ker sm ga kupla kar v prosti prodaji za ugodno ceno, ima, kar potrebujem, poleg tega pa mi je ful fensišmensi
-
Mimi_M napisal/-a:Hej, a si si mogoče že probala naštimat dostop do svojega maila?
Men namreč nikakor ne rata, pa bi rada vedla, kako je pri drugih...
Poskusi tole:
http://www.knowyourmobile.com/nokia/nokiac3/c3userguides/702626/how_to_set_up_email_accounts_on_the_nokia_c3.html
Prvi neprebran prispevek • 1801 prispevkov
• Stran 119 od 121
•
Prejšnja
1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121
Naslednja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov