Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Tud moj telefon je začel se sklaplat (in to res neprestano), tako da sem mogla kupt novga. Vzela sem Samsung B3410, ma touch screen in popolno tipkovnco. Pa sm že po 2 dneh ugotovila, da tale touch screen vrjetno ni zame Zgleda pa takole.
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Rjav, 24 tipk, zaslon...pa z njim se da mesiđe pošilat + telefonirat, pa še kej druzga...
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
A ima kera tlele Nokio 5530 Xpress Music? Ko sem kupila telefon (pred dnevi), mi je una tm rekla, da je zravn priložena pomnilniška kartica z okol 3 GB, poleg tega je že na telefonu 70 MB placa. Zdej pa sem si potegnla dol Nokia Ovi Player in telefon povezala z računalnikom z USB kablom, da bi si muziko gor naložila oz. prenesla, pa se je na telefonu izpisalo, da ni vstavljena v telefon pomnilniška kartica in da USB ne bo deloval kot bi moral. Tm ob strani je če prav vidim kartica ŽE notr, zato mi ni nč jasn Ve kdo kaj nej nardim da bo delovalo?
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Ima katera Samsung S5600 Preston? To je ta ki je v akciji zdaj pri mobitelu za valentinovo.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
- Baby*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
*Gaja* napisal/-a:A ima kera tlele Nokio 5530 Xpress Music? Ko sem kupila telefon (pred dnevi), mi je una tm rekla, da je zravn priložena pomnilniška kartica z okol 3 GB, poleg tega je že na telefonu 70 MB placa. Zdej pa sem si potegnla dol Nokia Ovi Player in telefon povezala z računalnikom z USB kablom, da bi si muziko gor naložila oz. prenesla, pa se je na telefonu izpisalo, da ni vstavljena v telefon pomnilniška kartica in da USB ne bo deloval kot bi moral. Tm ob strani je če prav vidim kartica ŽE notr, zato mi ni nč jasn Ve kdo kaj nej nardim da bo delovalo?
Js mam nokio 5530, pa sm jo kupla na simobilu in sm dobla zraven kartico 4Gb sem jo pa sama vstavla notr in normalno deluje. Drgač jo pa probi dat vn pa še enkrat nazaj notr.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
flower1 napisal/-a::) Kaj sm jst zasledila . Kakšen se vam zdi?
https://www.zagrabi.si/artikel/11915/mo ... y-lt-br-gt
kul. če si star under 10.
trenutno posedujem BB curve (tistega, ki so ti ga na simobilu na pol đabe v glavo metali), ki mi gre pošteno na živce.
da bi nekomu nažgana kak impulziven sentimentalen mesiđ napisala je zame na BBju zaenkrat še iluzija.
drugače je pa kul ker ma QWERTY tipkovnico in lahko res natipkam svašta
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov