Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Zdaj obstaja pri M. en Samsung (E1107), ki ima na zadnji strani sončne celice in ga lahko polniš s pomočjo sončne energije.
Sicer je čisto osnoven telefonček, ampak, če ga rabiš samo za klicat in SMSje, je varjetno čisto kul, sploh zaradi cene, ker se ga da dobit za 9 evrov v splošni akciji.
Jaz si ga grem iskat, ker grem dostkrat v naravo, kampirat za par dni (ima svetilko ) ali pa sem na poti, pa je težko najt kje ga nafilat.
Sicer je čisto osnoven telefonček, ampak, če ga rabiš samo za klicat in SMSje, je varjetno čisto kul, sploh zaradi cene, ker se ga da dobit za 9 evrov v splošni akciji.
Jaz si ga grem iskat, ker grem dostkrat v naravo, kampirat za par dni (ima svetilko ) ali pa sem na poti, pa je težko najt kje ga nafilat.
- she:3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
čau:))
jz sm sicr nova na tem forumu, pa vs že rabm: D
ma kera samsung S5699 Preston al pa LG KP500 Cookie?!
pa a fajn delata? ker do zdej sm mela vedno nokije, tko da vse izkušnje dobrodošle! tut glede delovanja na tač. ker večina je mnenja da se hitr pokvarjo ane? -.-'' oh, pa k sta tok lepa:)
no upam d mi bote pomagal pr izberi novga mobija hvala*
pa a fajn delata? ker do zdej sm mela vedno nokije, tko da vse izkušnje dobrodošle! tut glede delovanja na tač. ker večina je mnenja da se hitr pokvarjo ane? -.-'' oh, pa k sta tok lepa:)
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
she:3 napisal/-a:čau:))
Ali imaš mogoče kakšno sliko kateri je to, namreč google mi ne najde . Tnx
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz mam sicer drug model Samsunga, ampak za to firmo telefonov lahko rečem, da je kar soliden, mam ga že nekje eno leto in sem kar zadovoljna, čeprav si grem letos novega kupit. Edina pomanjkljivost (vsaj pri tem mojem) je ta, da nima dost spomina in je potrebno dokupit spominsko kartico. Ta Samsung S5600 Preston ma sam 80 MB kar je tud mal premal za kakšne dodatne aplikacije (muska, fotke naložene od kje usw.).
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Jst mam Sumsunga na touch screen .. (S5230) ... Pa mi je ful fajn .. In baterija mi zdrži po 8 dni, pa nonstop neki prčkam po njem in poslušam muziko .. Včasih ko mi zapiska da je prazna baterija se sploh ne spomnim kdaj sem ga nazadnje napolnila
Let's swim to the moon .....
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov