Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
malalunica napisal/-a:Libido. napisal/-a:jst imam od danes Sumsunga Star (S5230)
ooo ... jst si grem danes po njega ...
si zadovoljna z njim?
pa ja .. moti me edino to da ko je prazna baterija se telefonček odloči da bo varčeval z energijo in ti ne pustiuporabljat fotoaparata/predvajalnika glasbe .. drugače je pa uredu .. pa lepe slikce dela
kako si ti zdej zadovoljna z njim?
Let's swim to the moon .....
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Libido. napisal/-a:pa ja .. moti me edino to da ko je prazna baterija se telefonček odloči da bo varčeval z energijo in ti ne pustiuporabljat fotoaparata/predvajalnika glasbe .. drugače je pa uredu .. pa lepe slikce dela
a ni to kr pri vseh (ali vsaj pri večini) telefonov?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Tamarra* napisal/-a:Libido. napisal/-a:pa ja .. moti me edino to da ko je prazna baterija se telefonček odloči da bo varčeval z energijo in ti ne pustiuporabljat fotoaparata/predvajalnika glasbe .. drugače je pa uredu .. pa lepe slikce dela
jst nism do zdej še pri nobenem telefonu tega zasledila .. nevem, me je motlo zdej ko smo bli na dopustu in nism imela digitalca s sabo, pa sm hotla s telefonom kej slikat in nism mogla ker je bla baterija na koncu
Let's swim to the moon .....
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Libido. napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:Libido. napisal/-a:pa ja .. moti me edino to da ko je prazna baterija se telefonček odloči da bo varčeval z energijo in ti ne pustiuporabljat fotoaparata/predvajalnika glasbe .. drugače je pa uredu .. pa lepe slikce dela
jst nism do zdej še pri nobenem telefonu tega zasledila .. nevem, me je motlo zdej ko smo bli na dopustu in nism imela digitalca s sabo, pa sm hotla s telefonom kej slikat in nism mogla ker je bla baterija na koncu
Isto je pri mojem telefončku, imam pa Nokio 5610 xpress music ^^
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Meni je bil Itak Foun kul, ker ima fajn kamero in fotič pa bližnjico do fejsbuka, ampak sem ga imela samo en teden, tko da sprobam. Lušna zadeva. Pa še lep in tanek.
Drugače me pa zanima, če ima kdo izkušnje s Sony Ericsson W995?
Me mika to, da ima potisno pošto pa da komade prepoznava.
Drugače me pa zanima, če ima kdo izkušnje s Sony Ericsson W995?
Me mika to, da ima potisno pošto pa da komade prepoznava.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Libido. napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:Libido. napisal/-a:pa ja .. moti me edino to da ko je prazna baterija se telefonček odloči da bo varčeval z energijo in ti ne pustiuporabljat fotoaparata/predvajalnika glasbe .. drugače je pa uredu .. pa lepe slikce dela
Pri moji Nokii (E63) tega ni.
-
wild cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
Mam sony ericsson k770i pa je na začetku kr neki šteku, ni hotu mesičou sprejemat pol se je pa kr sam popravu. zdej pa dela normalno. pa baterija je kr hit prazna k sm bla navajena na mojga prejšnga k mu je skor 1 tedn držala baterija, pa sm musko poslušala pa use je biu pa sony ericsson w 300i. Na temu pa kumi da zdrži 3 dni, pa še to sm dala na varčevanje. Kupla sm ga pa zato k se mi je zdel da ma kr dobre funkcije v primerjavi z drugimi takrat v ponudbi.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov