Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Od včeri Nokio 6020.. Ni boljšega od Nokie
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
*Elle* napisal/-a:Od včeri Nokio 6020.. Ni boljšega od Nokie
Nočem te strašit, ampak moja sestra jo ma, in ful ni zadovoljna s tem telefonom, skos ji neki šteka, baterija je slaba in te fore..pa skos se sklapla..ma ga pa mn kot pol leta
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mogoče je mela sestra kakšno res slabo pošiljko teh telefonov. Jst mam 6230i, ki je podoben temu, pa je bil že potopljen v vodi, neštetokrat padel po betonu in kamera še zmeraj deluje brez problemov, vibracija isto... kot nov!
Ni jo čez nokio, to pa lahko trdim, ker sem imel že skoraj vse firme telefonov. Je pa res da je ovisno od modela do modela!
Ni jo čez nokio, to pa lahko trdim, ker sem imel že skoraj vse firme telefonov. Je pa res da je ovisno od modela do modela!
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Evo, pa jo mam. Od včeraj. Ampak me jezi, ker ne pogruntam tega IR-ja. Računalnik zazna telefon, mi ponudi opcijo prenašanja vsebin, pol pa nič ne prenese, pa povezava prekinja. A ma kdo kej pojma o tem?
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
ribicaX napisal/-a:^^ mogoče maš telefon in računalnik preveč oddaljen. IR vleče samo na kratke razdalje, nekje do 20 cm razlike. probaj dat telefon čist zdraven IR povezave na računalniku. moralo bi delovat.
Sej dam telefon čist zraven, pa vseeno prekinja povezava. Ne vem kaj in kako še naj sprobam, da bom lahko eno bogo melodijo prenesla za probo. Danes sem si poinštalirala še Nokio PC Suite, pa kabl sem si sposodla, ampak tudi tu mi ne uspe. USB ne prepozna nove opreme - bo pol fant probal to porihtat, on je računalničar, pa upam, da mu bo ratalo kej, če pa ne, pa ne vem kako se bom spravila k zadevi. Tele melodije gor so čist bedne.
-
hudičkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Poison Girl napisal/-a: zanima me predvsem baterija in kako je s tem preklopom (do zdej sm mela vse "navadne")
ja s preklopom je tko da če ne mečš telefona u steno bo use ql ne skrb, baterija pa tut zdrži tko kt use ostale prbližn 1 let dobr, pol se pa začne mau hitrej praznt.
jst mam pa zdej trenutno Nokio 6230, pa sm čist zadovolna
Quien se juega con fuego se quema
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
oo, super, potem ga bom lepo dobila!
itak sm pa čis obsedena z varnostjo in izgledom telefona, tko da nikakor ne bo padal po tleh, kaj šele v steno
itak sm pa čis obsedena z varnostjo in izgledom telefona, tko da nikakor ne bo padal po tleh, kaj šele v steno
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
Siemens Cx70...mi je čist kul, ker ga ne uporabljam prav veliko
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
-
.::barby::. - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2007
Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail. (Ralph Waldo Emerson)
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov