Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
No ja,jaz imam trenutno lg ks360 etna ampak me spravlja ob živce.Edina dobra stvar tega telefona je tipkovnica (pač sms freak ) in ob prvi priliki (beri €) grem nazaj na sony ericssona.Ampak obvezno na enag s tipkovnico,ker drugače fašem živčni zlom,oz. sploh ne znam več tipkat na občino
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
to pomeni, da odsvetujete tocuh screen? ker js se še vedno odločam
čene pa iphona sm tela met tudi js, potem sm pa vidla kolko problemou ma sošolka z njim, ekran tkoj poči, ne moreš kr tko nalagat pesmi z računalnika (ok sej potem je dobila nek link za komade), ni pretirano hitr,.. me je rahlo minilo no
čene pa iphona sm tela met tudi js, potem sm pa vidla kolko problemou ma sošolka z njim, ekran tkoj poči, ne moreš kr tko nalagat pesmi z računalnika (ok sej potem je dobila nek link za komade), ni pretirano hitr,.. me je rahlo minilo no
-
powerpuf - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
- Kraj: ljubljana
za touch screen če bi mela ti res priporočam nokia expres music. ni bolšega telefona, še moja mami ki je antitalent za take stvari, se ga je naučila uporabljati z lahkoto. pa ekran ni šanse da poči, fant ga je imel in mu je avto zapeljal čez njega ker mu je padel na cesto in je enkrat pstal čist cel, samo pač nekaj notri se je pokvarlo:D
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
powerpuf napisal/-a:za touch screen če bi mela ti res priporočam nokia expres music.
moj kolega ma tut ta telefon... ma zamoje pojme cist prevelk! doba ceglou je mimo!!!
pa tut uprasanje kako to kej dela pr -15!
jez mam nokio n76 pa zmrznejo tipke pr -15 kaj pa sele pr screen touchu!!!
najprej vrz u skrino pa stesteri pol se pa odloc!
-
nikaragua - Kofetarica
^^jez k rada smucam mi to zelo otezuje.
sej ne recem tut jez mam za take primere shranjne stari Sony Ericson k610i sam useen ni to to da gres nekam pa .. najprej.. uff morm zamenat telefon ta mi bo crknu k bo mrzlo... wtf
drgac pa mislm da se dons more usak pred nakupom uprasat kaj ub istvu potrebuje! doloceni telefoni kot zgoraj omenjeni majo pa tok funkcij pa take k sploh neves zakaj bi jih meu!
zame telefon je se vedno za klicat,posilat smse, kdaj pa kdaj musko poslusat pa kdaj pa kdaj slikat! ksna igrca pol se pa ze neha!
ne pa da mas v telefonu mini leptop, gameboy, fotkic, ..., itd
sej ne recem tut jez mam za take primere shranjne stari Sony Ericson k610i sam useen ni to to da gres nekam pa .. najprej.. uff morm zamenat telefon ta mi bo crknu k bo mrzlo... wtf
drgac pa mislm da se dons more usak pred nakupom uprasat kaj ub istvu potrebuje! doloceni telefoni kot zgoraj omenjeni majo pa tok funkcij pa take k sploh neves zakaj bi jih meu!
zame telefon je se vedno za klicat,posilat smse, kdaj pa kdaj musko poslusat pa kdaj pa kdaj slikat! ksna igrca pol se pa ze neha!
ne pa da mas v telefonu mini leptop, gameboy, fotkic, ..., itd
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
my_self napisal/-a:glavni problem touch screenou je verjetno to da če ti pade potleh si zaključu s telefonom.
Enako je tudi če malo bolj močno pritisneš na zaslon(bognedaj, da ga maš v žepu pa se nekam nasloniš recicmo)...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
nikaragua - Kofetarica
my_self napisal/-a:-15 stopinj v sloveniji? bolj težko.
glavni problem touch screenou je verjetno to da če ti pade potleh si zaključu s telefonom.
sm napisala v primeru da grem smucat! sej ce tko uzames tut v torbici ni nikol -15 pa tut ce je v ozracju drgac.
sam men je lan na krvavcu crknu pa je blo sam -10
-
*Kitten* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
[vanessa] napisal/-a:to pomeni, da odsvetujete tocuh screen? ker js se še vedno odločam
ja prednost je k je več 90% ekrana in dobr vidš... za vse programe, celo video rabiš program tale itunes.. sicer meni še ni počila šipca pa mi je že šarkrat zletu na tla.. pravjo da je zlo trpežn, tut baje je loh 5 min v vodi
-
Blondie7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2009
- Kraj: Maribor
Upam da ne bom preveč offtopic sam me zanima če ma ktera izkušnje z Sony Ericsson W595? Mi bo kmalu potekla naročnina in bi vzela novga zj pa nočem nekaj tvegat s kakimi LG-ji al pa Samsungi ker kolkr sem opazovala sošolke ko se jim te znamke kr kvarle. Tak da samo Nokia in Sony Ericsson Trenutno mam pa Nokia 5310 in dela takrat ko sama hoče delat.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov