Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
*hox* napisal/-a:^^ Kera je to "ta Nokia"?
Tale krasotica - Nokia E71 - http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1046&pu=0
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
^^ Uuu, so jo pa kr dost znižali. Sej je to brez naročnine, ane?
Edit: Zdej sem opazila, da je to z naročnino. Sej pol pa sploh ni poceni, glede na to, da se jo da brez naročnine dobit za 320 €.
Edit: Zdej sem opazila, da je to z naročnino. Sej pol pa sploh ni poceni, glede na to, da se jo da brez naročnine dobit za 320 €.
Zadnjič spremenil *hox*, dne 18. Maj. 2009 10:53, skupaj popravljeno 2 krat.
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Jst mam tole "sestrico" nokie E71.
Odlična je,ressss. Ni mi žal da sem jo vzela. Še pomnilniško kartico kupim danes in to je to.
Drugače pa se od E71 razlikuje samo po tem da nima GPS-a pa pomnilniške kartice ni zraven in okvir ni kovinski.
Je pa meni dosti lepša kot E71.
Odlična je,ressss. Ni mi žal da sem jo vzela. Še pomnilniško kartico kupim danes in to je to.
Drugače pa se od E71 razlikuje samo po tem da nima GPS-a pa pomnilniške kartice ni zraven in okvir ni kovinski.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Imam tole malo škatlico:
Nič posebnega, nima nekih funkcij, je pa res majhen in priročen in to je vse kar potrebujem
Nič posebnega, nima nekih funkcij, je pa res majhen in priročen in to je vse kar potrebujem
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Lilah sem probala tega storma in se mi je zdel dokaj neodziven... Sedaj kar se tice teh telefonckov na dotik.. Je res cisto odvisno od okusa.
Ce si ze poskusila kaksen touch screen telefon in ti je bil ql, potem kar..
Ce si ze poskusila kaksen touch screen telefon in ti je bil ql, potem kar..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz sem pri kolegu mal probala delat s tem touch screenom, pa me nekak ni prepričal. Prisegam na klasične mobilce.
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Smetka_ napisal/-a:Jst mam tole "sestrico" nokie E71.
Hej, Smetka, daj mi povej za to tvojo Nokio e63, kakšen ima kaj zvok, če daš muziko čez zvočnik, pa ali ima odprtino za kartico vstavit.
Thx.
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
BB Storm ni ravno najboljši BlackBerry. Bold je veliko bolj odziven in hiter. Poleg tega je pa tehnologija Click through, ki se uporablja pri bb storm (klik potrdiš tako, da pritisneš na ekran), nepraktična in deležna mariskatere kritike.
Prepričana sem, da bojo pri RIM v prihodnje delali boljše telefone s touch screenom, tokrat so pač malo zamešali vse skupaj ... nenazadnje je to njihov prvi telefon z zaslonom na dotik. (hmm iphone je bil pa prvi Appleov ).
Prepričana sem, da bojo pri RIM v prihodnje delali boljše telefone s touch screenom, tokrat so pač malo zamešali vse skupaj ... nenazadnje je to njihov prvi telefon z zaslonom na dotik. (hmm iphone je bil pa prvi Appleov ).
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
jez mam pa nikio n76! naudusena in zalublena cist prevec
evo link: k dejansko je full mal teh telefonou
http://www.phonesonline.ie/img/phones/n ... ia_n76.jpg
evo link: k dejansko je full mal teh telefonou
http://www.phonesonline.ie/img/phones/n ... ia_n76.jpg
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
^^jz imam tudi takega. je super lep, ampak tako kot je bil drag bi lahko bil še malo bolj funkcionalen.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov