Kakšen mobilni telefon imate trenutno?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 01. Maj. 2009 8:27

^^ Kera je to "ta Nokia"?
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 01. Maj. 2009 20:41

Sej ne vem ce se je o tem ze govoril, ampak mi gre res na zivce. Kaj a zdej bomo mobitele tko kupoval kokr sampon, na par tednov?? Ok, kvaliteta pada, razumem. Ampak ni normalno da ti dela 3 tedne, in niti 3 mesce ni normalno no, zakaaaaj, kok delc bo to slo? A bojo zacel spet normalno trajajoce delat al bomo res vsak tedn novga kupil v Intersparu?
Zdej tazadn me je zacel zajebavat po ene 10 mescih, kar je solidno. Pol ta k ga mam zdej pa po 3 tednih. Dve prjatlci pa eno po dveh mescih, eno pa po 4ih. Govorim pa o Nokiah. Ma dej, krneki, kako naj zdej telefon uporablam, jooojjjjj.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 01. Maj. 2009 21:01

^^ hm, pomoje je ful odv od tega, kako ga paziš, poznam folk, k jim vsako noč izpod povštra na tla pade. kako nj pol tak telefon solidn dela dolg časa. je pa res, da se dogaja, da je človk pazu nanj, pa je vseen podlegu.

če pogledam zase. prvega sem dobila pri 11h letih, ko sm šla v bolnico. bil je nek sagemov in ker mi je v bolnici ful velikrt padu na tla, je zdržu 2 let, sicer res da komi in je biu že res kripa, sam tkt ga itak nism skor nč rabla. drugi je biu siemens C45, k sm ga mela vsaj 4 leta (sam je biu res vzdržjiv na polno, tko ko večina brezbarvnih povprečnih mobijev), tretjega - Sonny Ericsson W310i sm mela 2 leti in zdej imam Sonny Ericsson Cyber-Shot C902i Live in ga bom mela sigurno vsaj 2 leti (ker sem tudi zadnjega zamenjala le zaradi tega, ker je bilo po 2 letih ugodno kupt nov mobi, sicer bi imela prejšnjega sigurno še lahko).

Tko d js res ne vem kaj določeni delajo s svojim mobijem.
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 01. Maj. 2009 21:07

Ma ne vem, js sm stare mobitele (od 2000 naprej, nokia vedno) metala po tleh, padu mi je iz 4. nadstropja, ma svaaasta, pa so mi vsi normalno delal, razen zadnjih dveh, vse sem mela ful dolg casa, pa se potem sem zamenjala kr tko, ne pa da bi bil pokvarjen. Tega ta zadnjega uporabljam skor nic, na tla mi se ni padel. Mogoce je pac samo moj tak, mam smolo, ampak res slisim od ful ljudi, da se jim telefon pokvar po parih mesecih. Pa tud ce ti na tla pade, vcasih se niso pokvarl. Ok, sej stekam, da se jih dela tko, da se kvarijo, sam tri tedne no :S
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 01. Maj. 2009 21:25

^^ no sj s tem se strinjam. te tastari so bli ful vzdržljivi. siemens c45 je tudi meni padu na tla, pa je biu po 4 letih čist okej, sam sm ga pač zamenjala, ker sm hotla barvnega ipd.. na te nove je pa pač treba mal bl pazt, morš računat, d je not ful elektronike (ful več, kot jo je bilo v starih) in logično d ti pol kr na enkt mobi ne bo več delu, če boš kj premaknu, kar nebi smeu.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 03. Maj. 2009 10:29

Mah te novi mobiteli so res čist :stupid: .. Meni je po dveh mesecih pa pou začela zafrkavat baterija, tko da jim ga bom v bližnji prihodnosti odnesla nazaj, pa naj z njim delajo kar hočjo. :roll:
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 03. Maj. 2009 10:50

jaz pa trenutno sanjam o tem http://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/nokia-n97

čeprav dvomim, da bo kdaj tudi dejansko moj.

trenutno pa mam SE Z610i al nekaj takega :D
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 03. Maj. 2009 11:20

^^AAAAAAA! Kok dober telefon!!! :hearts: !!!
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 04. Maj. 2009 15:45

Ko že ravno govorimo o vzdržljivih telefonih, naj omenim še da je iPhone presenetljivo robusten. Moj je preživel že par padcev na tla. Pa še risov ni na displayu.
Uporabniški avatar
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejax » 05. Maj. 2009 12:28

Sama že nekaj časa prisegam na Nokio. Zdaj imam že več kot pol leta E51 in sem zadovoljna.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 05. Maj. 2009 18:43

Bom kar tu vprašala.
Ve kdo mogoče, v kolikih dneh pri mobitelu usposobijo zadevo pri novih uporabnikih oz. naročnikih? :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 05. Maj. 2009 19:48

^^ Januarja so rabili 3 dni. :P
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 05. Maj. 2009 21:11