Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ meni se ful zdi, kot da bi meli touchscreeni malo slabše slike. Ne vem, gledala sem na samsungu, LG-ju (oboji 5.0), ti si rekla da ima nokia s 3.2 pixli mal slabše slike. Nevem, moja prejšnja nokia je delala s 3.2pixli ful lepe slike res, tako da ne vem, a ma to res kakšno povezavo al kaj..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Tamarra* napisal/-a:^^ meni se ful zdi, kot da bi meli touchscreeni malo slabše slike. Ne vem, gledala sem na samsungu, LG-ju (oboji 5.0), ti si rekla da ima nokia s 3.2 pixli mal slabše slike. Nevem, moja prejšnja nokia je delala s 3.2pixli ful lepe slike res, tako da ne vem, a ma to res kakšno povezavo al kaj..
Nimam pojma. Si morem enkrat čas vzet, da mal sprobam vse skupi. Ko bo lepo vreme, ker to full pripomore k leši fotki, hehe. Čeprav sem prejšn tedn slikala mojo malo, ko se je s kolesom vozla in sem mislala kake grozne slike bojo. Pa so na računalniku pol vseen boljše. Čeprav ok, vseen se ne morejo primerjat z unim telefonom.
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Hehe se hitr navadš
Jst se pa neb mogla ločit od moje N95. Tok mi je huda da konc. Pa vsak reče: tak ogromen debeu telefon...ja ma pa vse kar rabim pa še polno česar ne rabim haha SLike dela ful hude, tko k da bi s fotkičem sliku (to mi je dobr, ker fotoaparata ne vlačim povsod s sabo) pa za musko mi je fajn k maš tipke prov za to. Moja lubica
Jst se pa neb mogla ločit od moje N95. Tok mi je huda da konc. Pa vsak reče: tak ogromen debeu telefon...ja ma pa vse kar rabim pa še polno česar ne rabim haha SLike dela ful hude, tko k da bi s fotkičem sliku (to mi je dobr, ker fotoaparata ne vlačim povsod s sabo) pa za musko mi je fajn k maš tipke prov za to. Moja lubica
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Nokie so imele (vsaj nedolgo nazaj) malo slabše fotoaparate od konkurentov. Predvsem so njihovi fotkiči sliko poživili, medtem ko jo je recimo SE naredil precej bolj realno.
Kar se pa tiče touchscreena ga pa ne mislim ne-imet samo zato, ker "naj" bi se kvaril. Zakaj imajo pa telefoni garancijo 2 leti? In če smo ravno pri tem.. Ravno LG je firma, ki gre najmanj na servis. Je pa seveda možno, da kaj crkne, tako kot povsod. Pa tudi odzivnost touchscreena še ni idealna. Treba se ga je navadit. Ampak, ko ga enkrat imaš ne greš več nazaj
Kar se pa tiče touchscreena ga pa ne mislim ne-imet samo zato, ker "naj" bi se kvaril. Zakaj imajo pa telefoni garancijo 2 leti? In če smo ravno pri tem.. Ravno LG je firma, ki gre najmanj na servis. Je pa seveda možno, da kaj crkne, tako kot povsod. Pa tudi odzivnost touchscreena še ni idealna. Treba se ga je navadit. Ampak, ko ga enkrat imaš ne greš več nazaj
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Touchscreena se zelo hitro navadiš, samo ne jih sodit po takšnih polizdelkih kot so recimo kakšni HTC ali drugi poceni telefoni. Za enkrat se še nisem dotaknila boljšega zaslona kot pri iPhonu ... zelo blizu mu presenetljivo pride tisti pri Nokii 5800.
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Tryanna napisal/-a:Touchscreena se zelo hitro navadiš, samo ne jih sodit po takšnih polizdelkih kot so recimo kakšni HTC ali drugi poceni telefoni. Za enkrat se še nisem dotaknila boljšega zaslona kot pri iPhonu ... zelo blizu mu presenetljivo pride tisti pri Nokii 5800.
HTC je prau super telefon. In niti pribljižno poceni. Nevem od kje si to pobrala. In omnio rešuje predvsem Windows mobile, ker če ne bi mel tega bi bil bolj tako...
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
HTCji niso niti približno poceni in so super!
Jaz imam Omnio ampak s HTCjevim TouchFLO in sem ful zadovoljna Edino fotoaparat ima premočen flash, če slikaš v temi in preblizu (drugače pa so slike ful lepe). Mogoče se da to popravit, ampak še nisem imela časa ugotovit kako
Jaz imam Omnio ampak s HTCjevim TouchFLO in sem ful zadovoljna Edino fotoaparat ima premočen flash, če slikaš v temi in preblizu (drugače pa so slike ful lepe). Mogoče se da to popravit, ampak še nisem imela časa ugotovit kako
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Kake izkušnje s tem telefonom?
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMna ... ia/N79.asp
Se opravičujem, ampak vedno pozabim kako se sam KLIK nardi.
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMna ... ia/N79.asp
Se opravičujem, ampak vedno pozabim kako se sam KLIK nardi.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Moj fant ga ma pa je ful zadovoljen...tipkovnice se morš na začetku mal navadt, ker so tipke kr dost skupi pa taka "mehka" tipkovnica je, da včasih prtisneš sosednjo tipko namesto ta prave ... Baterija mu zdrži 4 dni pa ga res non-stop uporablja... Obesu se mu je pa v treh mesecih tud sam enkrat...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov