Kakšen mobilni telefon imate trenutno?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 21. Mar. 2009 18:56

touchscreen ne tuchscreen :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 21. Mar. 2009 19:13

sej ni važn, sem mela že tačskrin napisan, pa sem mislala da se bo kdo spotaknu in evo... :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Mar. 2009 20:05

mily, poznam eno k ma samsunga na touch,pa dve z LG na touch in vsi trije telefoni niso stari še eno leto, pa usem touch crkuje; namesto želenih se druge aplikacije pritisnejo, ne prijema, itn.,.
touchscreen telefoni so pretežno tehnološka novost in ni nč čudnega da še niso tolk izpopolnjeni, da se hitro pokvarijo.
jst pač slišm same slabe zadeve in ne mislm tvegat glede tega.
Seveda pa obstajajo možnosti, da telefon pet let dela ko urca.sam v tako stvar, skorejda ne verjamem.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 21. Mar. 2009 20:11

No ja, jst pa prvič slišim za to, da bi se tako kvarl. Prijatlca je nora na jabučke in ima zdej iPhona in je več kot zadovoljna.

je pa res, nikoli ne veš kako dolgo bo nekaj delalo, ampak ne moreš pa sklepati na podlagi izkušen od drugih. Sploh pa ne drugih znamk. LG se mi zdi, da imajo že na splošno slab sloves. Za Samsunga ne vem, ne poznam nobega, ki bi ga imel.
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008
Kraj: Koper***

Neprebrana objavaNapisal/-a bLack&white » 21. Mar. 2009 20:35

mily napisal/-a:No ja, jst pa prvič slišim za to, da bi se tako kvarl. Prijatlca je nora na jabučke in ima zdej iPhona in je več kot zadovoljna.

je pa res, nikoli ne veš kako dolgo bo nekaj delalo, ampak ne moreš pa sklepati na podlagi izkušen od drugih. Sploh pa ne drugih znamk. LG se mi zdi, da imajo že na splošno slab sloves. Za Samsunga ne vem, ne poznam nobega, ki bi ga imel.

:roll: hmm a niso ravno izkušnje prijateljev dobri nasveti?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Mar. 2009 20:48

kako pa ti mily drugače kupuješ stvari?Mislm nevem, ampak jst vedno pregledam/preberem/poslušam priporočila in seveda vedno gledam na to, kakšne izkušnje imajo drugi z določeno stvarjo.če mi pet ljudi zatrdi, da jim določena stvar ne funkcionira, potem logično je ne grem kupt in tvegat, da še men ne bo fukncionirala.raj pregledam, kaj funkcionira in tist kupm.In kot je rekla B&w, verjamem svojim kolegicam, pa ne samo da verjamem, tudi sama sm vidla da touchscreen zajebava.

se mi pa zdi, da se applovga telefona ne da kr tko primerjat z nizkoproračunskimi telefoni.apple je že tko znan, kot zlo dobra tehnološka firma in ne verjamem, da bi si pustil da bi jim določena stvar ornk spodletela in nebi delovala.cena je pa tud kr visoka.
Aja, pa se je tud ugotovilo, da applou telefon, ma nekaj napak.ko se bo tehnologija mal bolj razvila in ko bodo oni napake odpravl, bo pa telefon kot se šika.in enako velja pri useh drugih ponudnikih oziroma proizvajalcih.
jst mam samsunga za kterga dam roko v ogenj!padu mi je v sekret ko sm vodo potegnla, padu mi je desetkrat an dan na tla, polil se mi je aceton čez njega, nevemkolkrat pijača, padu mi je v kafo in po DVEH letih ni niti enkrat zmrznu, niti enkrat crknu niti nič ni blo narobe!
govorim o navadnem mobitelu, brez toucha. medtem ko touch, očitno še ni tolk izpopoljen.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 21. Mar. 2009 20:50

mily napisal/-a:sej ni važn, sem mela že tačskrin napisan, pa sem mislala da se bo kdo spotaknu in evo... :D

Ja, mal sm alergična na ang...če že pišeš da napišeš tko k je :D no hard feelings :wink:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 21. Mar. 2009 21:22

*purple* napisal/-a:mily, poznam eno k ma samsunga na touch,pa dve z LG na touch in vsi trije telefoni niso stari še eno leto, pa usem touch crkuje; namesto želenih se druge aplikacije pritisnejo, ne prijema, itn.,.
touchscreen telefoni so pretežno tehnološka novost in ni nč čudnega da še niso tolk izpopolnjeni, da se hitro pokvarijo.
jst pač slišm same slabe zadeve in ne mislm tvegat glede tega.
Seveda pa obstajajo možnosti, da telefon pet let dela ko urca.sam v tako stvar, skorejda ne verjamem.

Jaz pa poznam 2, ko imata samsunga (+jaz trenutno) in eno z LG-jem, vsi imajo telefon že kr nekaj časa pa nobene pripombe čez kateri telefon :wink: In na osnovi 3h ljudi ne moreš ti rečt, da je pa telefon neizpopolnjen pa da se hitro pokvari.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 21. Mar. 2009 21:30

Ja seveda se prej pozanimam, sam to da tačskrin na LGju crkuje, men ne da sklepat da bo na Nokii tut crknu čez pol leta. Sori. Valda da si drugač mal preberem na netu glede izkušenj in tole sem prvič prebrala zdej kar je Purple napisala. Ker je že sistem drugačn, Je Nokia tega tačskrina skopirala po iPhonu.

Aja, se pa spomnem mojga prvega Ericsona. Mobi Reglje. Mi je n-krat padu na tla, se razletel na prafaktorje pa je skos delu. :P
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 21. Mar. 2009 21:34

^^ če govoriš za nokio 5800, ti priporočam, da jo najprej fajn celo sprobaš, pisanje sporočil, kako se gre v meni in to, ker kolikor vem je zelo slaba odzivnost, moreš kr močno stisnit, pa še takrat ne prime :wink:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 21. Mar. 2009 21:42

Jo že imam in ja, res je glede odzivnosti kao slaba. Čeprav, khm...sem tut jst počasna in prednost mi je, da ne pišem SMSov, ker se mi ne da, ampak raje pokličem. pošlem mogoče 5-10 smsov v celem mesecu.
Drugač glede pritiskanja, navadit se je treba, ker ima dvoklik. mene nč ne ovira. Mi je full dobr, ker ima fajn zaslon, da si nadaljevanke gor naložim in pol v postli gledam :P
Pa končno imam lahko vso musko, ki mi je všeč gor, ker mam res full placa
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Mar. 2009 21:44

sej ni nujno mily, res ni.ampak kukr sm rekla, tehnologija se spreminja in izvirnik je vedno slabši, kot potem ko izpopolnejo zadevo.Touch-i so pa še med novejšimi in valda, jst osebno jim ne zaupam, zato tud ker mislm met telefon mal dlje časa,ker sm vezana za dve leti pri operaterju in ne morm prej nouga telefona uzet.
In ker je dekle uprašalo za nasvet,jst sm ji pa pač napisala to kar si jst mislm o tem.
pa da ne bo sporazuma, nad nokio s touchom Xpres mucis če se ne motm, sem navdušena, fuuuul mi je lepa pa use.sam se jo bojim uzet, lih zarad zgoraj naštetih razlogou.mam več zaupanja v preverjene zadeuščne, kot neke nove.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 21. Mar. 2009 22:03

mily napisal/-a:Jo že imam in ja, res je glede odzivnosti kao slaba. Čeprav, khm...sem tut jst počasna in prednost mi je, da ne pišem SMSov, ker se mi ne da, ampak raje pokličem. pošlem mogoče 5-10 smsov v celem mesecu.
Drugač glede pritiskanja, navadit se je treba, ker ima dvoklik. mene nč ne ovira. Mi je full dobr, ker ima fajn zaslon, da si nadaljevanke gor naložim in pol v postli gledam :P
Pa končno imam lahko vso musko, ki mi je všeč gor, ker mam res full placa

Mene bi potem že dvoklik motil, pa tudi dobra odzivnost je nekaj, kar je zelo pomembo. Ne vem, sama sem zagovornica Nokij, ampak te pa nisem hotla vzet, sem raje samsunga (ki pa me ni ravno navdušil s fotoaparatom)..
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 21. Mar. 2009 22:06

*purple* a že lavfajo smsi? Si se navadla že tipkovnce? :D
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 21. Mar. 2009 22:06

Ja, to je fajn, da prej veš, da nisi pol razočaran. Sej tle tut ni nek fajn aparat. Sem kr mal več pričakovala, ker sem prej mela SE 770i in je delu res lepe slike. Sploh zunaj če je bilo lepo vreme. Prav za razvit so bile. Ta ma sicer tut 3.2 piksle, sam se mi ne zdi enako.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov