Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ne nimam citalca kartic.Si pa po mejlu na telefon pošiljam iz računalnika
zadovojna sem ful, navdušena čist Se mi kr čudn zdi, da je bla tok pocen (ena zame paket-20€) Hud je telefonček.Boljš k usi uni touchscreenom, nism hotla tvegat da mi crkne po pou leta, kukr opažam
zadovojna sem ful, navdušena čist Se mi kr čudn zdi, da je bla tok pocen (ena zame paket-20€) Hud je telefonček.Boljš k usi uni touchscreenom, nism hotla tvegat da mi crkne po pou leta, kukr opažam
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
*purple*, a si jo dost časa filala na začetku? Ker baje je to res pomembn, da prvič filaš telefon vsaj 16 ur in ga pustiš čist pr mir takrat, drugač baje baterijo čist zj*beš. Sprašujem, ker sm v 'priznam da' prebrala, da si dubla nov telefon, pa da si ga že neki usposablala. Drgač je pa ful lepa 'Kventi kosta?'
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Teh novih telefonov ni treba filat 16 ur. Mojmu je na simobilu rekla 9 al 10 ur za tole isto Nokio ker so že neki nafilane te baterije
*purple* dobr izbor, lepa je ful, moj ma isto
*purple* dobr izbor, lepa je ful, moj ma isto
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Jst tud ne. Sm prov prašala zakaj in je povedala ker sm avtomatsko rekla: pa 16 ur jo je treba filat zdej ane?
Sigurn pa ni nč narobe če maš dlje prklopleno
Sigurn pa ni nč narobe če maš dlje prklopleno
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
*purple* - Cosmopsiho
Yazmeen napisal/-a:*purple*, a si jo dost časa filala na začetku? Ker baje je to res pomembn, da prvič filaš telefon vsaj 16 ur in ga pustiš čist pr mir takrat, drugač baje baterijo čist zj*beš. Sprašujem, ker sm v 'priznam da' prebrala, da si dubla nov telefon, pa da si ga že neki usposablala. Drgač je pa ful lepa 'Kventi kosta?'
filala sm jo dokler ni bla do konca nafilana, pol sm jo nehala.
je pa reku, da so ti novi telefoni že tovarniško nafilani in ni trba več filat tolk časa kot si mogu prej unih 16 ur.
uposablala pa prec, že v autu na poti domou cant help
je pa res sexi telefonček.Sicer ma ful enih aplikacij, katerih verjetno nom nkol uporabla, ampak nekatere so pa ful prdnost, sploh tale mejl mi je res zmaga
-
*purple* - Cosmopsiho
izogibej se touchscreenom, ker zna touchscreec prou hmal crknt.
ja moj ma res mal velik tipk, ampak je kul ker je tko kot tipkovnca in ne rabš nč čakat,da lohk drugo črko prtisneš.pa mal mejhne tipke so, če maš douge nohte zna bit pomojem problem.
ja moj ma res mal velik tipk, ampak je kul ker je tko kot tipkovnca in ne rabš nč čakat,da lohk drugo črko prtisneš.pa mal mejhne tipke so, če maš douge nohte zna bit pomojem problem.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js se nebi mogla navadt na tako tipkovnicon. Sm tak izurjena v pisanju smsov, da še gledat ne rabm na telefon. Pa še nohti bi me oviral
BTW: tud pri drugih telefonih ne rabš čakat da pritisneš novo tipko, le puščico za levo pritisneš, pa lahko takoj novo.
Pa še tipkovnica ni popolnoma ista kot naša.
BTW: tud pri drugih telefonih ne rabš čakat da pritisneš novo tipko, le puščico za levo pritisneš, pa lahko takoj novo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
*mala* napisal/-a:Js se nebi mogla navadt na tako tipkovnicon. Sm tak izurjena v pisanju smsov, da še gledat ne rabm na telefon. Pa še nohti bi me oviral
Jst tud. Lahko napišem cel sms, brez da enkrat pogledam u telefon in to res hitr, pa brez napake
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
*mala* napisal/-a:BTW: tud pri drugih telefonih ne rabš čakat da pritisneš novo tipko, le puščico za levo pritisneš, pa lahko takoj novo.
desno
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ja, res je. Smeri me od nekdaj zafrkavajo. Kaj sm šele v avtošoli počela
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
*purple* napisal/-a:izogibej se touchscreenom, ker zna touchscreec prou hmal crknt.ja moj ma res mal velik tipk, ampak je kul ker je tko kot tipkovnca in ne rabš nč čakat,da lohk drugo črko prtisneš.pa mal mejhne tipke so, če maš douge nohte zna bit pomojem problem.
Zakaj že?? Sicer ga nimam prav dolgo in zaenkrat dela, ampak ne vem zakaj bi kr crknu samo zato, ker je tuchscreen. Tut kolega ma enga nekega leptopa tuchscreena in mu dela že več kot leto BP. Zato se mi zdi nesmiselno govorit in posploševat, da pa zdej kr vsi po vrsti kvarijo.
Drugače pa je meni bilo rečeno, da ni potrebe po takojšnem polnjenju. jst sem ga kr prec uporabljala in ko se je spraznu, sem ga pol čez noč pustila in je ok.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov