Kakšen mobilni telefon imate trenutno?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 07. Mar. 2009 21:54

trenutno imam LG, kakšna je cifra, pa ne vem, hehe.
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 08. Mar. 2009 12:19

candy. napisal/-a:Jaz sem razmišljala o nakupu Nokie E63 pri Simobilu, ker je pri Orto u nulo 20 € pa me zanimajo vaše izkušnje s tem telefončkom ^^

Super telefon je tole. Mogoče bi se ti bolj splačalo vzet E71, samo ne vem kako je s ceno pri Simobilu. Vsekakor pa tudi E63 ni slab ... boš vzela rdečega?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 08. Mar. 2009 14:19

Hyades napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:
majchy84 napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:Mogoče ne paše ravno v to temo, pa vseeno, ker je že pogovor o telefonih bom kar tukej vprašala.
Torej..jest sem pri Mobitelu (na kartico, ne na naročnino), pa mi telefon rahlo razpada in razmišljam, da bi šla nekam na naročnino, kjer bi imela dost ugodno in bi dobila še telefon. Zdj sm pa mal v dilemi...če grem na Itak Džabest pri Mobitelu bi morala plačevat 15 € mesečno, telefoni so pa tem nekje 40 € za kupit zravn vendar pa lahko obdržim cifro. Če grem pa na Simobil pa je mesečno 10 €, vendar pa moram zamenjat številko, vendar pa je dovolj izbire telefonov za 1 €. Kaj mi predlagate?? Aja še to...moji domači majo mobitel, fant pa Simobil..tko da v vsakem primeru bi morala plačevat še klice v druga omrežja.

Vsako mnenje je dobrodošlo pa hvala že vnaprej ;)

Zakaj bi morala pa številko menjat? To že več kot dve leti ni več treba, moraš samo meti na stanju toliko kot stane prenos številke.

Sem pogledala na spletno stran in piše, da moraš pri prenosu številke imeti puk kodo. To pa sem zgubila. Namreč telefon s to številko imam skoraj že 10 let in vmes smo se selili pa se je nekam zgubilo očitno :oops: Ja, sej simobil mi je bolj všeč kar se tiče telefonov, ker nujno rabim novega...ampak številke pa ravno ne bi rada menjala.

PUK kodo lahko dobis na vseh mobitelovih centrih zastonj.
Prenos stevilke ti pa lahko zaracunajo max 5€ (to je pac naceloma kolikor ti zaracunajo pri tusmobilu, simobilu, mobitelu ipd).

Sem klicala na mobitelov center in ne moreš dobiti puk kode, če nimaš tega certifikata in nč. Lahko ti ga pa odblokirajo, če se ti slučajn zablokira, ker prevečkrat pin narobe vtipkaš.
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 08. Mar. 2009 14:40

*lilica* napisal/-a:
Hyades napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:
majchy84 napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:Mogoče ne paše ravno v to temo, pa vseeno, ker je že pogovor o telefonih bom kar tukej vprašala.
Torej..jest sem pri Mobitelu (na kartico, ne na naročnino), pa mi telefon rahlo razpada in razmišljam, da bi šla nekam na naročnino, kjer bi imela dost ugodno in bi dobila še telefon. Zdj sm pa mal v dilemi...če grem na Itak Džabest pri Mobitelu bi morala plačevat 15 € mesečno, telefoni so pa tem nekje 40 € za kupit zravn vendar pa lahko obdržim cifro. Če grem pa na Simobil pa je mesečno 10 €, vendar pa moram zamenjat številko, vendar pa je dovolj izbire telefonov za 1 €. Kaj mi predlagate?? Aja še to...moji domači majo mobitel, fant pa Simobil..tko da v vsakem primeru bi morala plačevat še klice v druga omrežja.

Zakaj bi morala pa številko menjat? To že več kot dve leti ni več treba, moraš samo meti na stanju toliko kot stane prenos številke.

Sem pogledala na spletno stran in piše, da moraš pri prenosu številke imeti puk kodo. To pa sem zgubila. Namreč telefon s to številko imam skoraj že 10 let in vmes smo se selili pa se je nekam zgubilo očitno :oops: Ja, sej simobil mi je bolj všeč kar se tiče telefonov, ker nujno rabim novega...ampak številke pa ravno ne bi rada menjala.

Prenos stevilke ti pa lahko zaracunajo max 5€ (to je pac naceloma kolikor ti zaracunajo pri tusmobilu, simobilu, mobitelu ipd).

Sem klicala na mobitelov center in ne moreš dobiti puk kode, če nimaš tega certifikata in nč. Lahko ti ga pa odblokirajo, če se ti slučajn zablokira, ker prevečkrat pin narobe vtipkaš.

ja kako to? Js sm klicala manj kot en teden nazaj, ker sem mela isti problem. pa mi je operater reku, naj grem na mobitelov center in prinesem s seboj sim kartico pa kakšen osebni dokument. Tko da ne vem... probej poklicat še enkrat pa boš vidla če bi bodo kej drugače rekl :) Ali pa pojdi direkt na mobitelov center.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 08. Mar. 2009 16:31

cotkica napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:
Hyades napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:
majchy84 napisal/-a:

ja kako to? Js sm klicala manj kot en teden nazaj, ker sem mela isti problem. pa mi je operater reku, naj grem na mobitelov center in prinesem s seboj sim kartico pa kakšen osebni dokument. Tko da ne vem... probej poklicat še enkrat pa boš vidla če bi bodo kej drugače rekl :) Ali pa pojdi direkt na mobitelov center.

A pa si bla pri mobitelu na naročnino al na kartico za na filat mobitel? Mogoče je fora v tem. Ker men so rekl, da če grem pri njih na DŽabest ne rabim puk in nič, ampak če pa želim na simobil pa moram baje imeti puk.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 08. Mar. 2009 16:41

A lahko ne delata piramid? Da se zbrisat prve poste in citirat samo zadnjega, če je to tako nujno.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 08. Mar. 2009 17:01

Itak se pa zadnjega posta NE CITIRA!!!
Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a passiflora » 08. Mar. 2009 19:47

~NIA~ napisal/-a:jst mam pa od učeri Nokia Xpress Music :jump:
fant jo je kupu ampak sm ga prepričala da jo je dal men.

Poteza leta! Kako ti ga je pa uspelo prepričat, da se je ločil od Nokie Xpress Music? Si mu kaj v kavo dala?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 09. Mar. 2009 8:44

io.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 10. Mar. 2009 9:31

Po novem ponosna lastnica samsunga f480 :P Še zdaj ne morem verjet, da sem se končno odločla, da ga kupim, ker prejšnji ni star niti eno leto :? :)
Nimam nobene pripombe glede telefona, RAZEN tega, da je fotoaparat za moje pojme katastrofalen, slike so res zanič :flop: Tako da tiste/i, ki radi slikate, ne priporočam tega (ja, enkrat se bom tudi jaz še po glavi tolkla) :wink:
Glede zvočnika, ko nekateri govorijo, da se nič ne sliši: dala sem na najtišjo stopnjo, ko sem se pogovarjala, pa mi je še zmeraj bilo skoraj preglasno :wink: me je pa razočaralo, da je prvi pogovor potekal z napaki - mojemu sogovorcu je baje nonstop nekaj hreščalo, prekinjalo, česar s prejšnjim telefonom nikoli ni bilo :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
tita123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 8. 2008
Kraj: Bela krajina/Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tita123 » 10. Mar. 2009 13:49

Tamara, kero barvo si uzela? Ker js tud razmišljam, da bi šla po njega pa me je strah, da mi bo žal blo, čeprav sm slišala same pohvale na njegov račun :)
Najboljše šele prihaja...
Uporabniški avatar
Klea_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Klea_ » 10. Mar. 2009 13:59

Tudi sama sem dva tedna lastnica samsunga f480 in zaenkrat nimam niti ene pripombe. Tudi s fotoaparatom sem zadovoljna.
Pred nakupom sem bila malo skeptična glede touchscreena, pa sem se ga v parih dneh brez problema navadila in mi tudi pisanje sms-ov ne vzame nič več časa kot pri telefonih s tipkovnico.
Imam pa črnega, nisem fan raznih roza zadev. :D
Uporabniški avatar
tita123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 8. 2008
Kraj: Bela krajina/Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tita123 » 10. Mar. 2009 16:05

js sm pa mislila roza barvo vzet je pa neka divja pa svetleča pa me je prav odbilo :D . šla sem ga pred pol urce ''kupit'' ampak so mel samo enga in še to roza barve, tko da čakam na naslednjo pošiljko :) res se na hitro navadiš pisanja smsov in vsega :D . js sm čist navdušena :razz:
Najboljše šele prihaja...
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 10. Mar. 2009 17:15

^^ Jaz imam sivega :wink: roza mi nekako ni všeč :D če kupuješ pri Mobitelu, obstaja še zlat, baje da je zelo lep, sama pa ga še nisem videla :)

Glede sporočil pa.. Ko sem prvič pisala, mi je ful problem bil, 'sfalila' sem skoraj vsako tipko :P Po parih sporočilih pa pišem kot z navadno tipkovnico skoraj, tako da ni problema :wink:

No punce, tiste, ki mate ta telefon, rabila bi pomoč :D a se da v meniju prostor določene ikone zamenjat? Se pravi, da bi 'namestila' sporočila tja, kjer je zdaj imenik ali kaj takega :wink: Pa še to.. Se da tipkovnico spremenit, da bi bila npr. računalniška?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008
Kraj: Koper***

Neprebrana objavaNapisal/-a bLack&white » 10. Mar. 2009 18:50

nokia xpress music :hearts:

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov