Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz jih tudi ogromno poznam z tem telefonom in niti eni ne dela normalno! Groza.. lahko jih je sram.emanuela napisal/-a:jaz imam sagema roxy.moram reči, da me je telefon zelo razočaral.najprej so kao pozabili naložiti neko programsko opremo, ampak meni telefon še vedno šteka in ga ta teden spet nesem nazaj.prav mi je, kaj pa kupujem telefone za en cent
I laugh at gilded butterflies.
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
No, da se še tukaj pohvalim. Da sem trenutno na maso kul in frajarim okoli z N79, sem dobila v test po zvezah medtem, ko iščem nadomestek za moj telefonček, ki je izpustil dušo. Zelo priporočam. Super telefon, super fotke, super ekranček. *sljin*
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Tryanna napisal/-a:Pa ste zadovoljne s temle Roxyjem? Saj lep je res, ampak pri meni Sagem preprosto ne vzbuja dovolj zaupanja, da bi ga kupila (a sm že rekla, da je pa res ful lep Roxy? ).
Jaz sem ga tudi želela kupiti pa so mi vsi odsvetovali. Tudi dve kolegici sta ga imeli, a sta bili obe zelo razočarani in nezadovoljni. Čeprav ok.. če ga kupiš za 1 cent verjetno ni kaj preveč za pričakovat
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
No veliko telefonov se dobi za 1 cent ali evro pa so še vseeno solidni. Saj pravim klicanje in sms/mms funkcionirajo super, včasih se (baje) samovoljno resetira, to je pa tudi vse. Veliko ljudi pravzaprav od telefona pričakuje zgolj to.
-
maLaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
sm mela sagem roxy-ja..po enem mescu so mi določene tipke nehale delat..kr tko se mi je dol ugašal.večkrat je zaštekalo kaj.tko da ga ne priporočam nikomur.sicer je pa zlo lep:).zdej mam pa nadomestni telefon.neko staro nokio..pa sj je dobr..sam da lahka kličme pa pišem:)
-
Electro sLut - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
- Kraj: everywhere
maLaaa napisal/-a:sm mela sagem roxy-ja..po enem mescu so mi določene tipke nehale delat..kr tko se mi je dol ugašal.večkrat je zaštekalo kaj.tko da ga ne priporočam nikomur.sicer je pa zlo lep:).zdej mam pa nadomestni telefon.neko staro nokio..pa sj je dobr..sam da lahka kličme pa pišem:)
Jst mam tega, ker mi je took noro luškan Pa na srečo, mi še po mescu dni čist ok dela. Parkrat mi je neki zašteku to je pa tut to. Glede na to, da je v bistvu zastonj mi je čist ql
Watch me. Work iT. I´m perfecT.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov