Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
LG KF600 (ta k je tud dva posta višje na slikci)... men je biu na začetku res super telefonček, lepo zgleda in use, zdej sm pa čist razočarana. Spomina ma čist premal, ne morš met osebnega tona za smse, dostkrat kr zašteka, baterija komi en dan zdrži... Zdej grem nazaj na svojga Sony Ericsson-a k580i dokler ne najdem kšnga k me bo spet čist prevzel .
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Tryanna napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:Jaz si že Storma ogledujem. Samo zanima me, če se ga da pri nas odklenit.
Storm je tudi mene precej očaral. Sem pa po raznih forumih zasledila splošno razočaranje uporabnikov, češ da se odziva počasi in da se nasploh nekako izgubi tista BlackBerry izkušnja s touchscreenom. Predlagam, da se začneš spogledovati z Boldom.
Eh Bold mi je isti k Curve (ok, mal dodelan pa lepši), bi vseen Storma sprobala. Samo se ga verjetno sploh ne da kupit v prosti prodaji al se pa da, pa pač ne pošiljajo k nam.
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Ojej punce, jaz sem pa dobila eno službeno Nokio, 6xxx neki je ... In sem toliko zmedena, da še to nisem vedela, kako fotkaš, kako pa snemaš. No, mi je kolega potem razjasnil. Počasi bo, samo se nočem preveč navezat, ker mislim, da si take stvarce sama ne bom kupovala ...
-
tammyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2006
M|nChy napisal/-a:Jaz pa bi prosla če bi mi lahko katera kaj več povedla iz izkušenj... jaz se sedaj odločam med telefonoma Samsung SGH-F480 in LG KF750 secret...raje bi sicer imela samsunga ker si želim telefon na dotik, ampak sem v dvomih predvsem glede kvalitete Samsunga in omrežja ter podobnega. Sicer pravijo da bi se naj zdaj že malo izboljšali,ampak bi vseeno raje slišala mnenje iz prve roke. Do zdaj sem imela ves čas SE ali Nokio, ker pa še tile nimajo telefonov na dotik premišljujem o samsungu ali tem LG-ju čeprav ni v celoti na dotik...
jst sem se odločala med istima dvema. pol sm kupla samsunga, pa sem se ga dost hitr naveličala. sej je kul telefon, lepega dizajna, ma tud dost funkcij, sam ni ga čez sonyericssona:D. pa touchscreen je živa groza ... sploh če dost pišeš smse ...
-
supeLLka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2008
- Kraj: MB ;3
LG KG 800 chocholate-in je za en k****.
želim pa si blackberrya
želim pa si blackberrya
ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Glede te Nokie..
ocenjena maloprodajna cena pred davki in subvencijami pa naj bi znašala 279 EUR..
to sem pa dobila na tem linku (bolj spodaj): http://www.386tele.com/content/view/5173/22/
ocenjena maloprodajna cena pred davki in subvencijami pa naj bi znašala 279 EUR..
to sem pa dobila na tem linku (bolj spodaj): http://www.386tele.com/content/view/5173/22/
- tinqi.winki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
jaz mam čist navaden sony ericssonk660i. zato kar ga rabim sem za1x še čist zadovoljna.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov