izklopljen mobitel??!!

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 07. Jul. 2005 12:50

micamaca napisal/-a:
steLLcy napisal/-a:ja js mam sony ericssona in mam v meniju: profili, nadzor sprejema, potem pa če zbereš vsi klicalci si za vse dosegljiv, če pa si zbereš določene ljudi boš pa za njih zaseden.... :D

pozabla si da morš za profili izbrat opcijo uredi profil :D ... pa napisat je treba seznam oseb za katere si dosegljiv

aja ups... :oops:
no sej....sony e. ma tak la tak tako lahke menije, da se tisti, ki ga ima zelo lahko znajde... :D js si vsake tolk cajta (ko nimam kej druga) kej novga naštudiram....

Kitten najbolje da pokličeš v center za pomoč naročnikom.... :wink: :cool:
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 07. Jul. 2005 12:53

Enschede napisal/-a:
marilyn napisal/-a:Sej verjamem, da bo tole zvenelo smešno, ampak res me mori neki v zvezi z mobiteli... :wink:
Ko maš izklopljeno, pa te kdo kliče - "številka trenutno ni dosegliva, ..." To slišjo VSI k te kličejo, a ne? No, to se mi zdi logično. Zanima me pa, če je možno, da samo za izbrane številke to naštimaš? Sej to se ne da, ne? Če je izklopljeno, je izklopljeno, ne?
Sam potrditev rabm, da tist ne obstaja (ker pač določene osebe ne dobim že par dni, pa mi ni nč jasn - a se odklaplja od celga sveta al sam od mene... :eek: :cry: )
Se opravičujem za zmeden post. :oops:

Pritoži se svojemu operaterju, predvidevam da gre za Simobil? Ker se zadnje čase dosti ljudi pritožuje nad tem.

Pa ne plačuješ naročine za to, da si nedosegljiva!

kva si pa hotu s tem povedat?? sej ni ona nedosegliva ampak tip... pa men se zdi da je čist prov če obstaja ta funkcija... kva pa če te en maniak skoz kliče, a po boš pa zarad njega mogu met vse izkloplen al pa telefon menjal :roll:
Uporabniški avatar
Pepuzlin
Kršitelj/ica 2. stopnje
Na forumu od: 9. 4. 2005
Kraj: Malmö-Sweden

Neprebrana objavaNapisal/-a Pepuzlin » 07. Jul. 2005 15:02

marilyn napisal/-a:Sej verjamem, da bo tole zvenelo smešno, ampak res me mori neki v zvezi z mobiteli... :wink:
Ko maš izklopljeno, pa te kdo kliče - "številka trenutno ni dosegliva, ..." To slišjo VSI k te kličejo, a ne? No, to se mi zdi logično. Zanima me pa, če je možno, da samo za izbrane številke to naštimaš? Sej to se ne da, ne? Če je izklopljeno, je izklopljeno, ne?
Sam potrditev rabm, da tist ne obstaja (ker pač določene osebe ne dobim že par dni, pa mi ni nč jasn - a se odklaplja od celga sveta al sam od mene... :eek: :cry: )
Se opravičujem za zmeden post. :oops:

ja to je možno! sam pol ne morš mnde več spreminjat! tk se naštima kot da je številka skoz zasedena! :P
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 07. Jul. 2005 15:06

Micamaca, nism noben maniak, sam skrbi me, :oops: k me tip kr naenkrat ignorira, pa bi ga sam rada vprašala, kaj je narobe.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 07. Jul. 2005 15:12

marilyn napisal/-a:Micamaca, nism noben maniak, sam skrbi me, :oops: k me tip kr naenkrat ignorira, pa bi ga sam rada vprašala, kaj je narobe.

ma lej jo... sej nism misnla da si ti maniak... sam hotla sem povedat v čem je point takšne funkcije na telefonu...
te pa čist razumem... jst bi popizdila če se mi dec ne bi javlal... po moje bi ga šla lepo pred njegovo bajto/blok počakat pa da vidmo v kerem grmu tiči zajec :twisted:
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a reimi » 07. Jul. 2005 15:23

to se ne more naštimat. sem že vprašala na mobitelu, ker sem jaz želela biti nedosegljiva določeni osebi.
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 09. Jul. 2005 13:10

Za Mobilnike z naloženim operacijskim sistemom Symbian (Smart Phoni) je zadeva zelo preprosta, ker si samo en program inštaliraš :D
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 10. Jul. 2005 10:32

Kolk jaz vem se lahko da dolocene osebe na ignore in to pomeni, da si za njih konstantno nedoseglijv.
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ava87 » 11. Jul. 2008 15:03

Lastovica napisal/-a:Kolk jaz vem se lahko da dolocene osebe na ignore in to pomeni, da si za njih konstantno nedoseglijv.

A res? A to se da na vseh mobitelih nardit....? Prvič slišim...
Sem mislila, da ko maš telefon izklopljen si izklopljen za vse, nisem pa vedela, da se da dat določene osebe na ignore...čeprav...se sliši še kar smiselno...
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 11. Jul. 2008 15:07

Ja, moja Nokia ma to, ja... Ampak nimam za nobenga vklopleno :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 11. Jul. 2008 16:44

Js tut lahko to naredim. :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 11. Jul. 2008 16:49

Jaz pa IMAM to opcijo vključeno za nekaj tel.številk. :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Jul. 2008 13:57

?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 13. Jul. 2008 17:45

Načeloma bi se moralo dati določeno osebo na ignore. Jaz to recimo naredim tako, da za določeno številko izklopim zvonenje, tako da niti ne opazim, če me tista oseba kliče.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 13. Jul. 2008 19:06

Novejsi telefoni majo to funkcijo da das lahko osebe na ignore.zdj kaksni pa ne.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov