izklopljen mobitel??!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
micamaca napisal/-a:steLLcy napisal/-a:ja js mam sony ericssona in mam v meniju: profili, nadzor sprejema, potem pa če zbereš vsi klicalci si za vse dosegljiv, če pa si zbereš določene ljudi boš pa za njih zaseden....
pozabla si da morš za profili izbrat opcijo uredi profil ... pa napisat je treba seznam oseb za katere si dosegljiv
aja ups...
no sej....sony e. ma tak la tak tako lahke menije, da se tisti, ki ga ima zelo lahko znajde... js si vsake tolk cajta (ko nimam kej druga) kej novga naštudiram....
Kitten najbolje da pokličeš v center za pomoč naročnikom....
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Enschede napisal/-a:marilyn napisal/-a:Sej verjamem, da bo tole zvenelo smešno, ampak res me mori neki v zvezi z mobiteli...
Ko maš izklopljeno, pa te kdo kliče - "številka trenutno ni dosegliva, ..." To slišjo VSI k te kličejo, a ne? No, to se mi zdi logično. Zanima me pa, če je možno, da samo za izbrane številke to naštimaš? Sej to se ne da, ne? Če je izklopljeno, je izklopljeno, ne?
Sam potrditev rabm, da tist ne obstaja (ker pač določene osebe ne dobim že par dni, pa mi ni nč jasn - a se odklaplja od celga sveta al sam od mene... )
Se opravičujem za zmeden post.
Pritoži se svojemu operaterju, predvidevam da gre za Simobil? Ker se zadnje čase dosti ljudi pritožuje nad tem.
Pa ne plačuješ naročine za to, da si nedosegljiva!
kva si pa hotu s tem povedat?? sej ni ona nedosegliva ampak tip... pa men se zdi da je čist prov če obstaja ta funkcija... kva pa če te en maniak skoz kliče, a po boš pa zarad njega mogu met vse izkloplen al pa telefon menjal
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
marilyn napisal/-a:Sej verjamem, da bo tole zvenelo smešno, ampak res me mori neki v zvezi z mobiteli...
Ko maš izklopljeno, pa te kdo kliče - "številka trenutno ni dosegliva, ..." To slišjo VSI k te kličejo, a ne? No, to se mi zdi logično. Zanima me pa, če je možno, da samo za izbrane številke to naštimaš? Sej to se ne da, ne? Če je izklopljeno, je izklopljeno, ne?
Sam potrditev rabm, da tist ne obstaja (ker pač določene osebe ne dobim že par dni, pa mi ni nč jasn - a se odklaplja od celga sveta al sam od mene... )
Se opravičujem za zmeden post.
ja to je možno! sam pol ne morš mnde več spreminjat! tk se naštima kot da je številka skoz zasedena!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
marilyn napisal/-a:Micamaca, nism noben maniak, sam skrbi me, k me tip kr naenkrat ignorira, pa bi ga sam rada vprašala, kaj je narobe.
ma lej jo... sej nism misnla da si ti maniak... sam hotla sem povedat v čem je point takšne funkcije na telefonu...
te pa čist razumem... jst bi popizdila če se mi dec ne bi javlal... po moje bi ga šla lepo pred njegovo bajto/blok počakat pa da vidmo v kerem grmu tiči zajec
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Lastovica napisal/-a:Kolk jaz vem se lahko da dolocene osebe na ignore in to pomeni, da si za njih konstantno nedoseglijv.
A res? A to se da na vseh mobitelih nardit....? Prvič slišim...
Sem mislila, da ko maš telefon izklopljen si izklopljen za vse, nisem pa vedela, da se da dat določene osebe na ignore...čeprav...se sliši še kar smiselno...
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Ja, moja Nokia ma to, ja... Ampak nimam za nobenga vklopleno
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz pa IMAM to opcijo vključeno za nekaj tel.številk.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov