IPod

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Dec. 2007 23:06

kako pa prek windows media playerja naložiš to zadevo?
Mislm men sploh noče.Prek media plejerja sm lahko zbrisala komade ki so bili gor že prej (tiste demo variante), naložit mi jih pa noče, čeprav piše kot da so že gor oziroma da jih nalaga.
Ko priklopim kabel in odprem WMP mi kaže kot da mam gor sto komadov nasnetih.a na plejerju ni pa nč :? tist windows explorerjem mi pa tud ne gre :?

a pozna kdo kšno različico WMP ki ne komplicira na kopiji Windowsov?
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 30. Dec. 2007 23:17

Js mam tud Sonyja, pa res ne razumem kaj zdej tebe muči, a nimaš tistga cd-ja s programom SonicStage? Prek tistga se muzka nalaga na mp3.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Dec. 2007 23:21

ne nimam tega programa.na cdju mam sam MP3 conversion tool, windovs medai plejer in navodila.to je pa vse kar sm dobila zraven :?

edit.Sm si naložila zdej sonicstage, ampak nimam pojma kako tle naložim na mp3. :?
Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 01. Jan. 2008 23:43

Josephina napisal/-a:Jaz razmisljam o nakupu ipoda. Katerega priporocate? Ful mi je vsec ta tanov Touch, sam je predrag.

Priporocam nano 07. Men je ful vsec, cenovno dokaj dosegljiv, baterija tud dolg zdrzi, sam 8 giga je men osebno mal premal, se posebej zato, ker sem pred njim mela iPod 40GB. Odvisno pa od tega kaksne mas potrebe. Ce nisi prevec zahtevna, pol bos zadovoljna tud s shuffleom, ce pa ti denar ni problem, pa mislm da se splaca kupit touch al pa classic.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 02. Jan. 2008 6:47

Jaz imam Applov ipod Nano, pa mi je čist živce požrlo, da nisem en lep čas ugotovila kako se nalaga kaj prek tega fucking ipod Tunesa. :oops:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 02. Jan. 2008 11:49

Js sm se pa pol navdušla nad Samsung T10, isti dnar za 4G kokr za iPod, s tem da se ti ni treba zajebavat z omenjenimi iTunes.. samo vlečeš in spustiš direkt v mapico.
Poleg tega ma še radio, ful možnosti glede videza menija, loh maš svoje ozadje, pa Bluetooth ma (sem že sprobala pošiljanje in prejemanje fajlov). Res 1A. To, da je tok lep in da ma touch pad ki se razsvetli pa itak samo pika na i.
Največja konkurenca Nanotu.
Ja, zalubla sm se :)

http://www.samsung.com/my/products/audio/mp3player/yp_t10ab.asp
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Jan. 2008 12:13

kako pa vlečeš direkt v mapco?prek windows explorerja?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 02. Jan. 2008 14:26

Ja, mp3 prepozna kot navadn removable disk, odpreš mapco v explorerju in vlečeš notr.. kokr da bi nesla en fajl iz ene mape v drugo.
Teb še vedno ne dela?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Jan. 2008 16:34

ne :? sploh nevem kje bi ta removable disk bil :? a mi lahko lepo te prosm napišeš na zs mal bolj točno kako naj bi do tega pršla.a to je v sektorju moj računalnik?tm mi res nč ne najde oziroma nimam nobenga zamenjlivga diska :?
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 03. Jan. 2008 23:37

purple, s tem MP3 conversion tool lahko spremeniš format pesmi. se pravi, da wma postane mp3 in ti bo vse lepo predvajalo.
očitno tvoj predvajalnik ne podpira ostalih formatov. če pa ne bo šlo s tem, vsekakor deluje http://www.yuansoft.com/download.html . ta je sicer demo verzija (lahko spremeniš samo 3 pesmi naenkrat).
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 07. Jan. 2008 12:57

Problem! Imam ipod nano. Glasbo si moram nalagati na njega preko itunes. In tu se dela problem. Vedno, ko hočem dodati še kakšne pesmi se mi dosedanje izbrišejo :? Mogoče ve kdo zakaj?
Ali pa imam npr. dva mapi. In ko dam zraven kakšne pesmi se mi vsebin druge mape izbriše.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Jan. 2008 13:21

LyLa napisal/-a:Purple removable disk ti pokaže med C:, D:, A:, DVD drive, ... glej sliko.

Če v tej mapi ne bo in ne bo pokazalo (v skrajnem primeru počakaj nekaj minut), potem poizkusi z drugim USB vhodom ali pa pojdi ročno na start/control panel/add remove hardware (ali nekaj takega ne spomnim se več čisto točno poti) in jo poišči med napravami. Če še vedno ne bo nič, probaj player priključiti na kak drug PC, in če ga še tam ne bo, jim ga nesi nazaj, pa vzemi iPod (:P)

jp, no removable disk :? sej bom dons na šihtu probala, pa če nou uredu, bom nesla nazaj pa naj mi USB zamenjajo al pa neki :?
hvala vsem :)
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 07. Jan. 2008 18:40

purple: spomnem se, ko sm se jst zaje**** s tem da mi ni pokazal novga diska. Po enem tednu sm odkrila, da sm mela hold prižgan. Verjetno je le kaka taka malenkost
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 07. Jan. 2008 21:12

Jst mam tut Ipod Nano, pa nimam nobenih težav z njim. Ko sm ga prvič prklopla mi je naložilo iTunes, pol sm pustila da se je vse postavlo, dala gor komade, slike... Zdej komadi šibajo gor dol... Men vse super dela. 4GB čist dost prostora, baterija drži dolg. I :love: it!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 08. Jan. 2008 13:49

jaz si ne znam slik gor dat?

video pa mp3 pa vse slike pa ne :roll: :D

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov