IPod
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Škoda denarja.
Kaj je pa narobe s kakšnim drugim. So firme z cenejšimi in kvalitetnejšimi predvajalniki pa še manj komplikacij boš imela z downloadanjem komadov. Tist njihov software je smešen.
Al si ti še ena izmed tistih ki hočejo biti "moderne". Da če nimaš Ipoda si itak mim.
Kaj je pa narobe s kakšnim drugim. So firme z cenejšimi in kvalitetnejšimi predvajalniki pa še manj komplikacij boš imela z downloadanjem komadov. Tist njihov software je smešen.
Al si ti še ena izmed tistih ki hočejo biti "moderne". Da če nimaš Ipoda si itak mim.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
- -pikkica-
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
Pozdravljene!
Jaz imam v šoli Predstavitev z naslovom Popularnost iPod-a, pa bi vas prosila, če bi lahko odgovorile na kratko anketo:)
Vnaprej se zahvaljujem!
Lep da želim:)
pa še link: http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurv ... nq9y374957
Jaz imam v šoli Predstavitev z naslovom Popularnost iPod-a, pa bi vas prosila, če bi lahko odgovorile na kratko anketo:)
Vnaprej se zahvaljujem!
Lep da želim:)
pa še link: http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurv ... nq9y374957
-
Žalostno, da ljudje nakupujejo take stvari zato ker so "in".
-
HA HA HA Majc.
Briga mene za Afriko ter njeno prebivalstvo ter za bodoče kupce i-poda.
Gre za koncept da ljudje kupujejo stvari ne glede na kvaliteto, ceno, uporabnost,... AMPAK ker je ta stvar trenutno "cool".
A se razumemo???
Gre za koncept da ljudje kupujejo stvari ne glede na kvaliteto, ceno, uporabnost,... AMPAK ker je ta stvar trenutno "cool".
A se razumemo???
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js mam nanota, sam ne tega tanouga, ampak prejsnjo verzijo. In ne, nism ga kupla zato, da bi bla moderna itak ga mam skos u ksnem zepu od jakne al pa torbici, sej ne hodm z njim u roki naokol, da bi ga ja vidl cim vec ljudi. Biu mi je usec, mislm da je to dost dobr razlog
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
obliterator napisal/-a:HA HA HA Majc.
A se razumemo???
to imaš prav. meni se sicer zdi iPod precej kvalitetna in uporabna zadeva, ampak še vedno je pa ogromno ljudi, ki kupujejo apple gadgete zaradi jabučka.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Kako se naloži video na ipod nano 3. generacije?Gre kateri?
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
star* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
na izi nea gre kr tak...ker moraš prek itunsov delat vse skupaj...zai pa ti bom probala nekak razložit celi postopek
najprej si moraš itunse naložit gor na računalnik...pol pa ko si jih naložiš se ti muzika, ki jo maš na računalniku samodejno prenese v itunse. če pa se ne, pa mislim da moraš tam kliknit file -> import...pol ko pa maš itunse naložene, priklopiš ipod na računalnik in ti ga avtomatsko zazna...in pol tam na levi strani v itunsih klikneš na ipod pol pa tam gori music...pol pa izbereš pač kero playlisto boš mela pol pa samo klikneš tam spodaj samo ''sync'' klikneš in to je to...vem da sem malo zakomplicirano napisala amapak upam da ti bo kaj pomagalo.
najprej si moraš itunse naložit gor na računalnik...pol pa ko si jih naložiš se ti muzika, ki jo maš na računalniku samodejno prenese v itunse. če pa se ne, pa mislim da moraš tam kliknit file -> import...pol ko pa maš itunse naložene, priklopiš ipod na računalnik in ti ga avtomatsko zazna...in pol tam na levi strani v itunsih klikneš na ipod pol pa tam gori music...pol pa izbereš pač kero playlisto boš mela pol pa samo klikneš tam spodaj samo ''sync'' klikneš in to je to...vem da sem malo zakomplicirano napisala amapak upam da ti bo kaj pomagalo.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
obliterator napisal/-a:Žalostno, da ljudje nakupujejo take stvari zato ker so "in".
Lol, sej je bil sarkazem v ursizkem postu
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov