gmail
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Saj glede placa dobro blefirajo. Ko eden izbriše, drugi malce pridobi...boom_boom*¸ napisal/-a:sej kao prostora je zmer več...
tole je copy/paste z gmailove spletne strani...
Več kot 6983.565021 MB (in še raste) prostora, da vam nikoli več ne bo treba izbrisati nobenega sporočila.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
A mi kdo pojasni zakaj mi kr naenkrat noče več naložit priponk???!!! Vedno piše, da ni naložilo priponke. Na računalniku od cimre mi pa normalno dela! Joj, kdaj bom jez štekala te škatle?!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
moi T napisal/-a:A mi kdo pojasni zakaj mi kr naenkrat noče več naložit priponk???!!! Vedno piše, da ni naložilo priponke. Na računalniku od cimre mi pa normalno dela! Joj, kdaj bom jez štekala te škatle?!
hmm instaliraj si kukuje? Odpri v kaksnem drugem brskalniku?
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
moi T napisal/-a:Ma prej mi je use delalo, nism nč brisala, tku da mi ni jasno. Ah, ta Francija je use uničla . Še kk nasvet? Bolj konkretn plis, ki sm antitalent .
Koliko je velka priponka? Ne moremo ti dat konkretnih nasvetov, ce ti ne poves konkretno kaj je problem
http://mail.google.com/support/?ctx=about&hl=en-GB - Google mail help
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
moi T napisal/-a:Ma datoteka je čist majhna, en A4 list u Wordu.
Jah, preber si google help. Pa prever, ce mas flash instaliran. Ce se ti pa ne da, pa pac poslji vse skupaj s cimrinega racunalnika.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Sm rešla, sm našla rešitev na enm hrvaškem forumu . Sm mogla sam eno drugo možnost pri datotekah obkljukat. Sm šla pod nastavitve, priloge in obkljukala ta drugo možnost (osnovne funkcije priloge). Zgleda je bil u tem problem. Sam ne vem, zakaj mi je pa prej delalo. Mogoče je fora u tem, da sm menjala temo in mi je vrglo na to možnost prilog. No, sam da je zdej kul .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
pogledas ce imas caps lock vkljuceno,...
Drugace pa pocakas 24 ur (ne klikas nic) in potem kliknes na forgot password in tam odgovoris na skrivno vprasanje (ki ga mores vedet, ker se ti ne izpise).
Ce tega na ves, si pa naj...
Tako kot sem jaz enx, ker se nisem spomnila gesla, ker sem ga dan prej menjala, in tudi nisem vedela katero izmed mnogih vprasanj sem imela.
In potem sem jim pisala in so rekli, da sicer socustvujejo ampak mi ne morejo dat gesla zarad 'zakonskih obveznostih ipd'..
Mah. Srecno.
Drugace pa pocakas 24 ur (ne klikas nic) in potem kliknes na forgot password in tam odgovoris na skrivno vprasanje (ki ga mores vedet, ker se ti ne izpise).
Ce tega na ves, si pa naj...
Tako kot sem jaz enx, ker se nisem spomnila gesla, ker sem ga dan prej menjala, in tudi nisem vedela katero izmed mnogih vprasanj sem imela.
In potem sem jim pisala in so rekli, da sicer socustvujejo ampak mi ne morejo dat gesla zarad 'zakonskih obveznostih ipd'..
Mah. Srecno.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov