gmail
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
cvetkaaa napisal/-a:Kako za seboj ob vstopu v gmail pobrišem uporabniško ime, da ga drugi ne vidijo. Odprta imam dva gmail računa, a so ob vstopu uporabniška imena vidna tudi drugim obiskovalcem teh strani. Ne vem zakaj se shrani.
Mogoče maš tam spodaj označeno, da si te zapomni?
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
Potem pa maš verjetno tisto nastavljeno, da si vse zapomni - ne vem, kak se temu reče.. Ko pišeš tudi v google npr., pa če si že kdaj to stvar iskala, ti spodaj napiše? Če veš kaj mislim.. Samo ne vem, kje se izklopi..
EDIT: Mislim, da sem našla.. Če maš mozillo, bi to moglo bit:
[/img]
EDIT: Mislim, da sem našla.. Če maš mozillo, bi to moglo bit:
[/img]
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Michael napisal/-a:LyLa napisal/-a:(in 1GB prostora na strežniku za njegovo uporabo)
2314MB (2,3GB)
sej kao prostora je zmer več...
tole je copy/paste z gmailove spletne strani...
Več kot 6983.565021 MB (in še raste) prostora, da vam nikoli več ne bo treba izbrisati nobenega sporočila.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
cvetkaaa napisal/-a:Kako za seboj ob vstopu v gmail pobrišem uporabniško ime, da ga drugi ne vidijo. Odprta imam dva gmail računa, a so ob vstopu uporabniška imena vidna tudi drugim obiskovalcem teh strani. Ne vem zakaj se shrani.
označi ime (ko recimo pritisneš eno črko, se ti izpiše ime), da bo modro in pritisni tipko delete. it works
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Meni je gmail najbolj všeč do sedaj. Sem že kar nekaj mejlov imela, pa mi ni bil noben preveč ok.
Worship me or walk away.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Ja tam ko pišeš mail tistega, ki mu hočeš poslat, jih dodaš še pač več, ločit pa jih moreš z vejico se mi zdi primer : xxx@hotmail.com, yyy@gmail.com.. menda je tak no
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Ursa7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Mene pa zanima, če še kateri ne pokaže teh novih gmailovih tem. Če dostopam iz svojega oz službenega računalnika pod nastavitvami sploh nimam zavihka teme, ko pa sem dostopala iz fantovega računalnika sem to funkcijo imela. Preko tega računalnika sem tudi nastavila ozadje (temo), vendar mi ga na svojem/službenem računalniku ne pokaže. Any idea?
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Ursa7 napisal/-a:Mene pa zanima, če še kateri ne pokaže teh novih gmailovih tem. Če dostopam iz svojega oz službenega računalnika pod nastavitvami sploh nimam zavihka teme, ko pa sem dostopala iz fantovega računalnika sem to funkcijo imela. Preko tega računalnika sem tudi nastavila ozadje (temo), vendar mi ga na svojem/službenem računalniku ne pokaže. Any idea?
To se tudi meni dogaja ... Na službenem računalniku niti ni zavihka "Teme".
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
To je verjetno zato, ker ima vaše podjetje verjetno bolj zaprt firewall, ki določene stvari poreže, oziroma ima vaše podjetje postavljen group policy, ki preprečuje določene stvari da se pokažejo ali naložijo na računalnik. Treba je upoštevati, da vse kar ti vidiš kot spletna stran, najprej naloži na lokalen računalnik.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
mene pa zanima zakaj mi kar naenkrat gmail vedno odpira v html pogledu. pol moram sama preklopit v standardni pogled
mam sicer možnost nastavi html kot privzeti pogled, da bi nastavla standardni pogled kot privzeti pa ne najdem
mam sicer možnost nastavi html kot privzeti pogled, da bi nastavla standardni pogled kot privzeti pa ne najdem
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov