gmail
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Enkrat sem hotla poslat fajl velik 23MB, pa mi je napisalo, da vec kot 20MB ne morem poslat. Nad 10MB pa res se nisem nikol posiljala. Bom zdle probala da vidm kak pa kaj...
EDIT: poslala sem 16MB z gmail-a na gmail in je uspesno poslano
EDIT: poslala sem 16MB z gmail-a na gmail in je uspesno poslano
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Klinc pa gmail.
Neka španka ima naštimano, da se ji VSI MAILI forwardirajo name. Sem ji že pisala, da je očitno nekaj narobe naštimala, pa po enem tednu še ni odgovora.
Na gmailu pa nikjer ne najdem kak splošen mail naslov, da jim javim, da je ona kaj zašuštrala (ne izključujem pa možnosti, da lahko program sam kaj zafrkava).
Neka španka ima naštimano, da se ji VSI MAILI forwardirajo name. Sem ji že pisala, da je očitno nekaj narobe naštimala, pa po enem tednu še ni odgovora.
Na gmailu pa nikjer ne najdem kak splošen mail naslov, da jim javim, da je ona kaj zašuštrala (ne izključujem pa možnosti, da lahko program sam kaj zafrkava).
Imaš, da me vikaš!
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
the Queen napisal/-a:jaz bi rada nekaj vprašala glede gmaila.....
saj mi fajn dela sam ko se prijavim na gmail mi tik preden se mi mejli odprejo ikona od gmaila utripa pa me zanima če kdo ve zakaj.....
Kera ikona? Jst mam neki naštiman da mi pokaže vsakič, k dobim nov mejl (eno kuverto amm zravn te ure spodi na računalniku in k dobim nov mejl se mi modr zasvet pa en zvok iz sebe spusti pa napiše kdo mi je pisu ).
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
trapa napisal/-a:Klinc pa gmail.
Lahko nastaviš tako, da mejle z njenega naslova vrže direktno v smeti. To sem jaz naredila za en naslov (je šlo za namerno nadlegovanje), paše!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Vem, da je bil problem ze razresen, pa vseeno, samo v vednost:študentka20 napisal/-a:POMAGAJTE:
ne gre mi priponke prilepit in ne vem kaj naj nardim! ko iščem priponko mi jo izpiše nena pa mi je potem pošlje! help
www.yousendit.com - uporabna stran..uploadas in posiljas lahko fajle velike do 100MB. Vpises svoj email, email naslovnika in potem le-ta prejme link od koder lahko dobi poslani fajl.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
js mam tuuuut gmail in mi je superca seveda če primerjam prejšnje maile, ko sm jih mela (yahoo, hotmail...)
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov