Fotografija/fotografiranje #2
- DangerRoss
- Sramežljivka
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Cosmopsiho
svetloba je jutranja
moj fotkič pa pri takih svetlobih pogojih dela precej zrnate fotke, tako da je ta načeloma še v redu izpadla. v resnici je bilo precej bolj temno in je čas osvetlitve kar visok. še malo narave, čeprav ne maram fotkat narave, ker nima nobenga pravega fokusa
enatelefonska s hipsergram filtrom
pa še malo slovaške.
ta je nesrečno obrezana, ampak taka pač je
nej se še kera opogumi pa kej nalepi

enatelefonska s hipsergram filtrom

pa še malo slovaške.

ta je nesrečno obrezana, ampak taka pač je

nej se še kera opogumi pa kej nalepi

-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
heh jaz ne maram photoshopa. sej ga kdaj uporabljan, samo uno klikanje eh raje niti ne pomislim na to.
rada bi da bi se mi avtomatsko nastimalo kot tilt shift (ker pri timelapsih imam prevec slik da bi jih rocno obdelovala - sicer verjetno ima tudi ps to funkcijo samo meh) in ni mi vsec ce zgleda fake. npr na uni sliki gor se vidi da je fake ze zato ker bi rabil uni beli stolp cel bit nezabluran. sej ja rocno tko obdelat sliko ne bi bil problem.
drugace pol nisem vzela nikon 1, ker je vseno malo velik, ampak sony rx100. (sicer sem se skesirala kot neumna - dva nikon 1 bi dobila) ampak meni je kul ker je mickan, pa vedno ga imam s sabo in se zgleda kot navaden foto - kar je
imamo doma tudi en tapravi foto na katerega se objektivi gor dajejo, samo to je tako veliko da se mi nikamor ne da nosit, oz lih ko je kaj zanimivega za slikat ga ni zraven.

drugace pol nisem vzela nikon 1, ker je vseno malo velik, ampak sony rx100. (sicer sem se skesirala kot neumna - dva nikon 1 bi dobila) ampak meni je kul ker je mickan, pa vedno ga imam s sabo in se zgleda kot navaden foto - kar je

-
- Cosmopsiho