Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Mene pa neki zanima. Vcasih se kar ne da dodat prijateljev. Zdej se mi je pa se zgodil, da ko sem veckrat probala dodat enga me je kar vrglo ven in sem se mogla spet prijavit, potem mi je pisalo neki, da sem mogla potrdit in ko sem potrdila, da sem spet lahko prišla not mi je zbrisalo vse prošnje za prijateljstva, ki sem jih že pred časom dodala pa so bile še na čakanju. Kaj se dogaja s tem facebookom?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
kokica87 napisal/-a:Kje lahko vidiš tiste prijatelje ki si jih dodal, pa še niso odgovorili na prošnjo o prijateljstvu? Včasih se je to dala tam pod urejanje prijateljev, zdaj pa jih tam ne najdem več
men je že fukjeno to, da nek folk ne potrdi prijateljstva. Ajde, potrdiš, pa pol zbrišeš ne pa da daš ignore pa ko ga jeb*... al pa maš celo celi cajt tam prošnjo za prijateljstvo vidno... men bi šlo to na živce...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Hmmm...če hočeš, da ti v komentarju ime prikaže kot link, naj bi napisal @ Janez Novak, ne? In zakaj se to meni potem ne spremeni v link?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Dioniz napisal/-a:men je že fukjeno to, da nek folk ne potrdi prijateljstva. Ajde, potrdiš, pa pol zbrišeš ne pa da daš ignore pa ko ga jeb*... al pa maš celo celi cajt tam prošnjo za prijateljstvo vidno... men bi šlo to na živce...
kaj naj bi bil pa smisel tega da potrdiš, pa pol zbišeš?
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
ja men tut to ni jasno-- od takrat ko ko obstaja funkcija 'not now' lahko zavrneš prijatelstvo samo ko prvič vidiš prošnjo... če tega ne narediš takoj ti ostaneta samo še opciji not now in sprejmi. kako pa lahko zavrneš prijatelja????
zdaj jz delam tako, da če ga ne zavrnem takoj, ga kasneje sprejmem in nato zbrišem iz seznama prijateljev, ker drugače ne gre. res bedna fora.
zdaj jz delam tako, da če ga ne zavrnem takoj, ga kasneje sprejmem in nato zbrišem iz seznama prijateljev, ker drugače ne gre. res bedna fora.
Our passion is our strength <3
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Em, brez presledka, se pravi @Janez Novak.positive vibration napisal/-a:Hmmm...če hočeš, da ti v komentarju ime prikaže kot link, naj bi napisal @ Janez Novak, ne? In zakaj se to meni potem ne spremeni v link?
-
Hvala, purple...ampak...Ne gre mi. Ne vem, zakaj mi ne prime. Pa sem gledala, da sem ja točno tak prepisala, da ni npr. č namesto c... A to bi se mi moglo, ko pritisnem @ dol odpret seznam prijateljev, al je treba celo ime ročno vpisat? No, jaz vpišem ime in priimek ročno, potem pa se to ne spremeni v povezavo, ko oddam komentar. Mogoče bi mogla met kaj v nastavitvah drugače.
Pa še to me zanima, je možno onemogočit skupini ali pa osebi, da ti ne pošilja zasebnih sporočil? Sem v nekaj skupinah, ki so sicer čisto luštne in kul, ampak so tkkkk tečni s temi sporočili...
Pa še to me zanima, je možno onemogočit skupini ali pa osebi, da ti ne pošilja zasebnih sporočil? Sem v nekaj skupinah, ki so sicer čisto luštne in kul, ampak so tkkkk tečni s temi sporočili...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
purple_rain - Cosmopsiho
Ja, seznam bi se ti moral odpret (ko začneš tipkat ime za @). Čudno, tole.positive vibration napisal/-a:Ne gre mi. Ne vem, zakaj mi ne prime. Pa sem gledala, da sem ja točno tak prepisala, da ni npr. č namesto c... A to bi se mi moglo, ko pritisnem @ dol odpret seznam prijateljev, al je treba celo ime ročno vpisat?
-
Mislim, da sem ga pogruntala. Torej, tale finta z @ime priimek pali samo v začetnem komentarju, torej v prvem, ki je na veliko napisan na zidu. V vseh komentarjih, ki se nahajajo spodaj, pa ne prime.
Hvala purple rain za trud
Hvala purple rain za trud
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^aaaa, hehe, kera fora...dobr vedt tole.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Kika napisal/-a:Dioniz napisal/-a:men je že fukjeno to, da nek folk ne potrdi prijateljstva. Ajde, potrdiš, pa pol zbrišeš ne pa da daš ignore pa ko ga jeb*... al pa maš celo celi cajt tam prošnjo za prijateljstvo vidno... men bi šlo to na živce...
kaj naj bi bil pa smisel tega da potrdiš, pa pol zbišeš?
ni to logično? ker majo večina svoje profile zelo dobro skrite in sam tud nisem taki, da ne bi dal možnosti FB prijateljstva nekomu zato najprej sprejmem, da vidim profil pa počakam kaki dan al pa dva, da se oseba, ki je dodala kaj javi. Če mi ni všeč profil in se mi ne javi nič torej sem bil dodan samo zaradi večanja števila prijateljev mi je pa brezveze met še dalje v prijateljih. ipak mam kr nekaj osebnih slik in kar pogosto pišem nove statuse torej precej izdajam moje osebno življenje, da bi kr neke osebe mel med prijatelji...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov