Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Eno vprašanje.
Ne vem, al sm jz tok mutava al kaj, ampak res mi ni jasno.
Kaj v privat sporočilo lahko daš samo eno povezavo al kaj?
Ne vem, al sm jz tok mutava al kaj, ampak res mi ni jasno.
Kaj v privat sporočilo lahko daš samo eno povezavo al kaj?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ne? Loh jih daš kolkr ti srce poželi..skor. Ne, ne vem, sam vem, da sem jih jz več že dajala.
Jz sem edin opazila, da mi ne prikaže več predogleda.
Jz sem edin opazila, da mi ne prikaže več predogleda.
-
Ja, itak da jih lahko napišeš Samo jih ne prikaže kot povezavo, torej moraš copy/pastat, da prideš do tiste strani.
Al pa jaz ne znam. Kak se to naredi?
Al pa jaz ne znam. Kak se to naredi?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^jih NE prikaže? Hm. Čudno.
Čak, a to tebi, med pisanjem sporočila, al potem prejemniku?
Pomoje je kej v nastavitvah brskalnika treba spremenit.
Čak, a to tebi, med pisanjem sporočila, al potem prejemniku?
Pomoje je kej v nastavitvah brskalnika treba spremenit.
-
Čuj, niti takrat ko pišeš sporočilo, niti potem, ko ga pošlješ. Kaj te vem...zaj sn itak rajši email poslala, ker rabim eno uslugo in ne bi rada človeka zasipala desetimi linki za copy/paste
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Mene pa zanima, kako preklicati prošnjo za prijateljstvo oz. zbrisati eno osebo, ki sem jo dodala že pred meseci, pa me še ni potrdila, od takrat pa se mi na javnem zidu pojavljajo raznorazna obvestila in novosti in mi s tem smeti? Če grem na ta profil, piše samo čakanje potrditve prijateljstva (verjetno gre za previsoko št. prijateljev kolikor vidim), čisto na dnu pa ni možnosti odstrani prijatelja, ker še ni moj prijatelj. Kako lahko torej odstranim to osebo, ker se mi ne da dnevno brat x novosti?
-
purple_rain - Cosmopsiho
Juhu..*Gaja* napisal/-a:Mene pa zanima, kako preklicati prošnjo za prijateljstvo oz. zbrisati eno osebo, ki sem jo dodala že pred meseci, pa me še ni potrdila, od takrat pa se mi na javnem zidu pojavljajo raznorazna obvestila in novosti in mi s tem smeti? Če grem na ta profil, piše samo čakanje potrditve prijateljstva (verjetno gre za previsoko št. prijateljev kolikor vidim), čisto na dnu pa ni možnosti odstrani prijatelja, ker še ni moj prijatelj. Kako lahko torej odstranim to osebo, ker se mi ne da dnevno brat x novosti?
Drgač pa, kot kokica pravi, tko kot vse ostale http://www.dotcomunderground.com/blogs/ ... -facebook/
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
purple_rain napisal/-a:Juhu..*Gaja* napisal/-a:Mene pa zanima, kako preklicati prošnjo za prijateljstvo oz. zbrisati eno osebo, ki sem jo dodala že pred meseci, pa me še ni potrdila, od takrat pa se mi na javnem zidu pojavljajo raznorazna obvestila in novosti in mi s tem smeti? Če grem na ta profil, piše samo čakanje potrditve prijateljstva (verjetno gre za previsoko št. prijateljev kolikor vidim), čisto na dnu pa ni možnosti odstrani prijatelja, ker še ni moj prijatelj. Kako lahko torej odstranim to osebo, ker se mi ne da dnevno brat x novosti?
?
Drugače pa sem šla to naredit, in zanimivo, ni niti pod pending request, tako da niti zbrisat ne morem. Gre za en lokal oz. diskač in mi je zdaj žal, da sem dodala, ker ogromno objavljajo in se mi na javnem zidu večina njihovih obvestil prikaže. Ampak nima veze, očitno mi bo usojeno, da se bom morala vsak dan prebijat skozi to nabijanje... Hvala vseeno.
- baletka Marjetka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2010
FB je zamenjal glavno trocijalko v vasi.
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Zakaj ne morem vec dodajat prijateljev? Izpise se mi This request can't be sent. To se mi dogaja zadnje tri dni. Folka med prijatelji nimam veliko, da bi bil to vzrok. Se se komu to dogaja?
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^lol, FB Help Centre pravi:
Go to your profile, change your sex from male to female (or vica versa). Send the request and then change your sex back to what it was.
http://www.facebook.com/#!/help/?question=689075
Go to your profile, change your sex from male to female (or vica versa). Send the request and then change your sex back to what it was.
http://www.facebook.com/#!/help/?question=689075
-
A še komu FB ne dela al sam meni?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,