Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Vidim da imate nekateri fb naštudiran v nulo, zato bi še jaz pristavila svoj kveščn. A se da kje dobiti nazaj stare pogovore iz chata? A se to sploh kje shranjuje ali kako?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^tega pa žal ni.
"There's an app for that", sam kej več o tem pa ne vem.
"There's an app for that", sam kej več o tem pa ne vem.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Kaj a to je res da bi naj 31.12. ukinil fb?? Sicer nisem neka odvisnica od fb, ampak sem kar nekaj folka spoznala na ta način (take ki se že leta nismo videli ipd.) in na novo, tako da bi blo škoda, ker smo tako v stiku..
No, kakorkoli že.. upam, da je to le še ena bedna skupina na fb in da ni nič resnice v tem. :D
No, kakorkoli že.. upam, da je to le še ena bedna skupina na fb in da ni nič resnice v tem. :D
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
_patchouli_ napisal/-a:Še jaz in moje FB vprašanje
Če recimo kliknem "like" (lajkam ) ali kometniram kako aktivnost, sliko..., mi vedno po mailu pošlje obvestilo, da je potem še oseba XY komentirala stanje/sliko... In to mi gre na živce, saj se včasih razvije dolga debata med ljudmi, ki jih v bistvu sploh nimam med stiki (jih ima pa oseba, katere aktivnost sem sama komentirala) in me ne zanimajo. Tako imam potem 50 mailov
Kje se nastavi, da me ne obvešča za vsako pi*darijo (se opravičujem za izraz), ki se premakne na FB, na mail?
jaz sem si pri gmailu naštimala, da mi vse od facebooka daje pod vsiljeno pošto. Tako da tega nikoli ne gledam, vseeno pa imam možnost vidt.
Don't worry, be happy!!
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Summer055 napisal/-a:_patchouli_ napisal/-a:Še jaz in moje FB vprašanje
Če recimo kliknem "like" (lajkam ) ali kometniram kako aktivnost, sliko..., mi vedno po mailu pošlje obvestilo, da je potem še oseba XY komentirala stanje/sliko... In to mi gre na živce, saj se včasih razvije dolga debata med ljudmi, ki jih v bistvu sploh nimam med stiki (jih ima pa oseba, katere aktivnost sem sama komentirala) in me ne zanimajo. Tako imam potem 50 mailov
Kje se nastavi, da me ne obvešča za vsako pi*darijo (se opravičujem za izraz), ki se premakne na FB, na mail?
jaz sem si pri gmailu naštimala, da mi vse od facebooka daje pod vsiljeno pošto. Tako da tega nikoli ne gledam, vseeno pa imam možnost vidt.
Uporabniški račun -> Nastavitve up. računa -> Obvestila ... In imaš za izbrat, o čem naj te obvešča po e-mailu .. Jst sm vse odznačla in ne dobivam nobene pošte ...
Let's swim to the moon .....
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Lilah napisal/-a:Kaj a to je res da bi naj 31.12. ukinil fb??
No, kakorkoli že.. upam, da je to le še ena bedna skupina na fb in da ni nič
To mene tudi zanima (pa tudi nisem nek FB odvisnik...no ja, pravijo, da je prva faza odvisnosti zanikanje le-te ) Ampak, glede na to, da je blo že xy število skupin v tem smislu, mislim, da je to lari fari (se pa mnde dejansko organizira nek "skupinski izbris profilov", ker nekateri niso zadovoljni z varstvom zasebnosti, oz. nekaj v tem stilu in zdaj eni pozivajo, da se naj čim več profil zbriše in bla bla bla...brala sem nekje, pa se ne spomnim več kje)
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^a loh link do teh skupin? Prvič slišim.
Ja, ponedeljek, 31.5. je bil kao "Quit Facebook Day" - zbrisal jih je račun ene 40k, kar je v primerjavi s par 100 mio obstoječimi uporabniki - nič.
Ja, ponedeljek, 31.5. je bil kao "Quit Facebook Day" - zbrisal jih je račun ene 40k, kar je v primerjavi s par 100 mio obstoječimi uporabniki - nič.
-
^^ joj, nevem zdaj kje so te skupine zdaj, ampak če me spomin ne vara, je blo tam okrog novega leta kr ene par skupin na to temo (ker sem še js pomisla: "joj, pa mnde ja ne ")...sicer se pa tud vsako leto piše, da bo konec sveta, pa glej ga zlomka-še vedno smo tu Zaenkrat vem sam za skupino "ne želimo, da se 31.13.2010 ukine Facebook"
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^31.13. ga pa res ne bodo ukinli.
(vem, typo, ki sem ga sama opazila šele, ko mi FB ni našel skupine )
Zanimivo, da so glih ene 4 skupine in še to samo v hrvaščini.
Haha, med brskanjem pa najdla eno "kako permanentno zbrisat FB profil" - erm, hardly makes sense?
(vem, typo, ki sem ga sama opazila šele, ko mi FB ni našel skupine )
Zanimivo, da so glih ene 4 skupine in še to samo v hrvaščini.
Haha, med brskanjem pa najdla eno "kako permanentno zbrisat FB profil" - erm, hardly makes sense?
-
tipkarski škrat se mi očitno po tipkovnici mota 31.12. bi moglo bit (al si pa dodaten mesec podzavestno želim v letu hehe)
Sem pa opazla ja, da so ponavadi skupine na to temo vedno v hrvaščini (a jih kakšna paranoičnost daje? )
Sem pa opazla ja, da so ponavadi skupine na to temo vedno v hrvaščini (a jih kakšna paranoičnost daje? )
- crazyL1KEme
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2009
Kakorkoli, pri marsikomu se opazila da se da nastaviti, da če si označen na sliki, te pri preletu z miško čez sliko ne pokaže(tist ogaben kvadratek).
Ima katera kaj pojma kako se to nastavi? Pa ne z tistim odstrani oznako.
LP
Ima katera kaj pojma kako se to nastavi? Pa ne z tistim odstrani oznako.
LP
I came, I saw, I had no idea what was going on, I left.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Tega se ne da nastavit, to je napaka fb oz. pri nalaganju verjetno. Saj če si taggan, se mora viditi kdo je kdo, če pa nočeš bit pa se odtaggaš. Simpl as that.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov