Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Libido. napisal/-a:kaj je zdej spet neka fora .. s kaznimi?? .... vse ženske imajo za status - 80€ kazni/90€ kazni/440€ kazni ...
Ma neka fora je za ženske, kao svoje grehe seštevajo. Pa vsak greh ma določeno ceno v eurih... in pol vsoto teh grehov napišejo v smislu Kazen: ... al nekak tak, v glavnem kar nekaj
Yada, yada, yada...
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
butaste so vse babe k ito p9isejo... pa je tud moja draga sestra med njimi ... ampak kaj takega mi gre na jetra.
prej so mele tiste centimetre... uau, fantje so bedaki, gremo se norca z njih z brezveznimi forami delat! buhuhu
prej so mele tiste centimetre... uau, fantje so bedaki, gremo se norca z njih z brezveznimi forami delat! buhuhu
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
meni ta z evri ni tok napačna, mi je prav zabavna stvar, da tud punce med sabo vidmo kera ma več grehov ostale fore na to finto (kok sem zdej to napisala hecn ) pa so mi kr neki.. ko je blo na tapeti barva spodnjic ki jih maš na seb tist moment pa ne vem kaj vse je še blo.
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Zdaj mam pa še js eno vprašanje
Ko pošlješ nekomu prošnjo za prijateljstvo in dobi ta oseba veš prošenj naenkrat, pa v prvo ne potrdi vseh ampak npr. sam 3 od 6, pa dobi potem zraven npr. še 6 prošenj...na kakšen način se te prošnje "nalagajo" oz. če je tista oseba, ki je prej poslala prošnjo "višje" na seznamu za potrditev al ne? (upam, da je razumljivo vprašanje )
Ko pošlješ nekomu prošnjo za prijateljstvo in dobi ta oseba veš prošenj naenkrat, pa v prvo ne potrdi vseh ampak npr. sam 3 od 6, pa dobi potem zraven npr. še 6 prošenj...na kakšen način se te prošnje "nalagajo" oz. če je tista oseba, ki je prej poslala prošnjo "višje" na seznamu za potrditev al ne? (upam, da je razumljivo vprašanje )
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Hvala obema, sem tud sama prišla do podobnega sklepa
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
mene zanima, zakaj na mojem facebook profilu (na mojem računalniku) ne vidim na profilu neke druge osebe kaj je komentiral, mu je všeč...
npr: vidim ko objavi nov "dogodek" (komentar), če kdo drug komentira to... ne napiše pa mi npr. seba X je komentiral stanje osebe Y, osebi X je všeč slika osebe Z....
Upam da razumete
Ko pa pridm na kak drug računalnik pa mi to večinoma kaže. Zna kdo pomagat
npr: vidim ko objavi nov "dogodek" (komentar), če kdo drug komentira to... ne napiše pa mi npr. seba X je komentiral stanje osebe Y, osebi X je všeč slika osebe Z....
Upam da razumete
Ko pa pridm na kak drug računalnik pa mi to večinoma kaže. Zna kdo pomagat
Don't worry, be happy!!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz sem opazila, da sama sebi vidim na zidu katero stanje sem komentirala ali če mi je všeč čigavo stanje/slika, medtem ko prijateljica kadar gre gledat moj profil (beri zid) tega ne vidi. Pa nič ne brišem (razen ko tega se preveč nabere).
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov