Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Mene pa nekaj zanima, po nesreci sem zbrisala eno osebo, ki sem jo dodala med prijatelje a me se ni sprejela. Hotela sem jo ponovno dodati pa sem opazila, da nima vec moznosti Dodaj med prijatelje. Pa me zdaj zanima, ce je to samo pri meni zacasno, ker sem jo ravnokar zbrisala (ponesreci) ali je ta oseba dejansko nastimala tako, da se je ne da vec dodati?
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
NUJNO
Kako oz. kje se naštima, da je profil nastavljen privat (da tisti, ki niso moji prijatelji, so pa prijatelji mojih prijateljev, vidijo sam moj spol, rojstni datum in stan, slik pa ne, razen ko taggam kakega prijatelja in pač vidijo cel moj album)?
Pa še to: prijatelje skriješ tako, da odznačiš na svojem profilu tisti kvadratek prikaži moje prijatelje, ne? Potem oni sam skupne vidijo al kako?
Kako oz. kje se naštima, da je profil nastavljen privat (da tisti, ki niso moji prijatelji, so pa prijatelji mojih prijateljev, vidijo sam moj spol, rojstni datum in stan, slik pa ne, razen ko taggam kakega prijatelja in pač vidijo cel moj album)?
Pa še to: prijatelje skriješ tako, da odznačiš na svojem profilu tisti kvadratek prikaži moje prijatelje, ne? Potem oni sam skupne vidijo al kako?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Account -> Privacy settings -> Profile information
povsod naštimej "samo prijatelji" .. pomoje. Nisem zihr.
Prijatelje pa skriješ tako kot si sama napisala (to sem pa jz šele zdej zvedla ).
povsod naštimej "samo prijatelji" .. pomoje. Nisem zihr.
Prijatelje pa skriješ tako kot si sama napisala (to sem pa jz šele zdej zvedla ).
- Nica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2010
Tuki tukaj rabim pomoč.
Kako lahko pošljem vsem (ne čisto vsem) prijateljm na enkrat zasebno sporočilo? Rada bi poslala vabilo na piknik-zabavo, bi tako, da če kdo odpiše da dobim zasebno sporočilo nazaj samo jaz? A veste kako mislim? Da ni kot pogovor med osebami. Če pošljem vsakemu posebaj je to kar precej dela.
Kako lahko pošljem vsem (ne čisto vsem) prijateljm na enkrat zasebno sporočilo? Rada bi poslala vabilo na piknik-zabavo, bi tako, da če kdo odpiše da dobim zasebno sporočilo nazaj samo jaz? A veste kako mislim? Da ni kot pogovor med osebami. Če pošljem vsakemu posebaj je to kar precej dela.
-
purple_rain - Cosmopsiho
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mislim da žal kar vsi dobijo odgovore. Verjetno ne boš imela izbire, kot da vsakemu posebaj pošlješ (sej tolk dela pa spet ni )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
rešitev je preprosta. V sporocilo napisi, da ti naj posebej posljejo sporocilo z odgovorom in naj ne odgovarjajo na to sporocilo. Peace of cake.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ampak jim morš tud "zaupat", da bojo to res tud nardil..mogoče se komu ne bo dal, mogoče bo kdo po nesreči kliknil "odgovori vsem", tralalala..
- funny_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2005
Heej,
mene pa zanima, kako si naštimam, da če se npr. včlanim v kakšno skupino, če se udeležim kakšnega dogodka ali pa da mi je neki všeč.. da je objavljeno na samo na mojem zidu, ampak tudi pod ''HOME'' OZ. ''DOMOV'', tam, kjer so vse novice od frendov. K mi zmeri napiše samo na zid (kdo pa hodi gledat na zid ). Pod novice mi napiše samo če pišem komu na zid in če objavim video ali slike.. kar nekaj
Sploh ne najdem, kje si to naštimam.. vem pa da je blo enkrat, da si nastaviš, kaj vse lahk vidijo..
Hvala za odgovor in lp
mene pa zanima, kako si naštimam, da če se npr. včlanim v kakšno skupino, če se udeležim kakšnega dogodka ali pa da mi je neki všeč.. da je objavljeno na samo na mojem zidu, ampak tudi pod ''HOME'' OZ. ''DOMOV'', tam, kjer so vse novice od frendov. K mi zmeri napiše samo na zid (kdo pa hodi gledat na zid ). Pod novice mi napiše samo če pišem komu na zid in če objavim video ali slike.. kar nekaj
Sploh ne najdem, kje si to naštimam.. vem pa da je blo enkrat, da si nastaviš, kaj vse lahk vidijo..
Hvala za odgovor in lp
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
tisti, ki to hoce videt bo ze sau vsake tolko na tvojo stran da bo pogledal... ne rabis dobenemu vsiljevat svojih vkljucevanj v skupine
sicer pa se to avtomatsko pise na zacetno stran ce se kam vclanis... vsaj jaz mam nonstop neke vclanitve napisane kot da me zanima kak se je nekdo vclanil v glupo skupino ....Mrzim ljude koji guraju nos gdje im nije mjesto.... in 38 ostalih
sicer pa se to avtomatsko pise na zacetno stran ce se kam vclanis... vsaj jaz mam nonstop neke vclanitve napisane kot da me zanima kak se je nekdo vclanil v glupo skupino ....Mrzim ljude koji guraju nos gdje im nije mjesto.... in 38 ostalih
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
Aja, ti bi rada gledala svoje aktivnosti na "news feed"-u? Pomoje da to ne gre. Drugi sicer tvoje itak vidjo.funny_girl napisal/-a:Heej,
Hvala za odgovor in lp
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov