Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Jaz sem tudi spucala seznam pred kratkim (sicer take, ki jih na videz poznam, a ne vem, čemu bi jih imela dodane, ko pa se še pozdravimo ne, če se srečamo kje). Od neznanih pa itak nikoli nisem nikogar sprejemala, tako da mi je čistka takih oseb bila prihranjena.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Ja al pa maš recimo dodane kake sošolce iz osnovne šole, pa recimo se takrat sploh nisi nikoli z njim družil oz. pogovarjal Meni se res zdi trapasto, da imaš dodane take ljudi samo zato, ker si bil kao sošolc z njimi, pa pol tudi nisi v nobenih stikih z njimi.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Na vseh področjih je dobro včasih take čiste delat. Tudi med "realnimi" prijatelji.
Se kr nekak lažje pol počutiš
Se kr nekak lažje pol počutiš
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Jp, isto kot ko generalno spucaš flat in se počutiš za par 10 kil lažji
-
A se da naštimat, da nekdo ne more komentirati mojih objav na zidu in slik, a ga imam še vedno med prijatelji? Zbrisati te osebe ravno nočem, ker se poznamo, ima pa patetične komentarje?
EDIT: sem že pogruntala
EDIT: sem že pogruntala
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^dej napiši, prosim, bo mogoče še komu prav prišlo.
Jz sem najdla edin možnost, da "skriješ" slike pred določenimi osebami.
Jz sem najdla edin možnost, da "skriješ" slike pred določenimi osebami.
-
To za slike naštimaš v albumu (če še kdo drug ne ve), za skritje objav, ki jih sam napišeš pred določenimi osebami (ne samo da ne morejo komentirat, niti vidijo ne napisanega ) pa greš pod nastavitve zasebnosti -> informacije na profilu, tam pa imaš cel seznam kako si lahko stvari prikrojiš po svoje. Pri zadnjih dveh (objave prijateljev in komentarji objav) klikneš Po meri in vtipkaš ime osebe, za katero nočeš, da ti piše po zidu.
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
drgač lahko nardiš tud listo omejenega folka, ki lahko vidjo samo določene stvari na tvojem profilu (npr. naštimaš da slik ne morjo vidt) in potem ti "omejenci" vidjo samo wall in je to to
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Kako lahko narediš, da ti neka skupina, katere oboževalec si, ne more pošiljat privatnih sporočil?
Razen, da zapustiš skupino, seveda
Razen, da zapustiš skupino, seveda
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
Lucia Klasinc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Maribor
Facebook je fajn, ja . Všeč mi je, da se preko njega slišim z bivšimi sošolci, čeprav ni preveč dobro, ko me potegne in pozabim na druge obveznosti.
-
Rebeka Kupec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Hrastnik
Facebook je addictive in opažam, da zelo pogosto preko telefona preverjam nova obvestila in prošnje za prijateljstva. Drugače je pa super. Priznam pa, da imam veliko prijateljev, ki jih sploh ne poznam.
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
Mene pa zanima nekaj glede osebnih oz. privat spročil.... ma če na primer zbrišeš ali poslano ali prejeto sporočilo...ne moreš več pogledati, al kako? NI nikjer zbrisana sporočila? Ali je kaka druga fora, da prideš do njih?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov