facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Nica » 26. Feb. 2010 10:03

Nica napisal/-a:Mene pa zanima, kako lahko vsem prijateljem enakrat pošljem ZS? In kako vsem ki so pridruženi člani skupine, pošljem ZS? Anybody? :roll:

Kdo ve?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Feb. 2010 12:36

^^če je sporočilo namenjeno vsem - napiši v status? :gruebel:
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 28. Feb. 2010 22:10

Oh tale FB, ko porihtam nekaj se pa nekaj drugega "pokvari".
V glavnem tam pri sporocilih oziroma tam zgoraj Prejeto mi kaze kot, da imam eno neprebrano sprorocilo, pac kaze (1) ampak jst imam vsa sporocila prebrana :?: Kako to (1) odstranit?
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 28. Feb. 2010 22:21

purple_rain napisal/-a:^^ignoriraj ga

Pa ko dobim novo sporocilo bo tam (2) al kako?
amir

Neprebrana objavaNapisal/-a amir » 28. Feb. 2010 22:37

Preberite tole KLIK
kajchyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kajchyka » 08. Mar. 2010 14:40

Uporabniški avatar
Leaah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Leaah » 17. Mar. 2010 10:52

mene pa neki zanima, če kdo ve..
nekaj ljudi,ki sem jih imela za prijatelje nimam več(jaz jih nism odstranla iz prijateljev)..zanima me če je kakšna možnost da me niti oni niso odstranili?saj ne da bi se zelo sekirala ker na fb nismo več prijatelji, samo mi je zanimivo da so me ti dodali in ne jaz njih..naredila jim pa tudi nisem nič takšnega,da bi se jim zamerila..
torej je možno da fb kar "sam" odstranja prijatelje?
What is love but the strangest of feelings?
A sin you swallow for the rest of your life?
You've been looking for someone to believe in
To love you, until your eyes run dry
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a čokolinček » 17. Mar. 2010 11:18

^^ Možno je pa tudi, da ti je nekdo vdrl v profil in ti to dela ;) meni se je to zgodilo - brisale so se mi moje slike, statusi... Pol sm zamenjala komplet profil in mam zdej dodane res samo tiste k jih poznam (in mam ljudi okol 50). Bi priporočala še teb kej podobnega...

Jaz sem pa ugotovila, da očitno odraščam - bla sm čist nora na igrico Pet Society, zdej pa me je vse minilo in je ne igram že ene dva tedna (sploh nobene igrce več) :eek: Prej pa vsa blesava vsak dan obiskovala prijatelje, kupovala cunjce, pohištvo... Jao :D
Uporabniški avatar
Leaah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Leaah » 17. Mar. 2010 16:00

joy23 napisal/-a:Eno vprašanje ... A se je že kdaj komu zgodilo, da je komu poslal friend request, potem pa ga ta ni ne dodal, ne prezrl? Ker meni se to dogaja pri parih ljudeh, sem poslala request že dolgo časa nazaj, pa me niso sprejel, pod novice pa mi vsake toliko časa piše kaj o njih (pač kaj so počeli - dodali frende itd.), kar pomeni da ni problem v tem, da ne bi več hodil na fb. Pa tud niso to kar eni znanci ali pa kdo, ki ga sploh ne poznam, tako da ne vem zakaj me ne bi hteli dodat (:D), sicer pa če me ne bi hteli, bi prošnjo prezrli (takšna je moja logika :D). Tako pa ko grem gledat na njihov profil, mi še vedno piše "čakanje potrditve prijateljstva". No, malo sem zabluzila, samo me zanima, če se še komu to dogaja, ker meni smrdi na kakšno napako :D

jp men se je to tut nrdil pr ene parih...kr neki :D
What is love but the strangest of feelings?
A sin you swallow for the rest of your life?
You've been looking for someone to believe in
To love you, until your eyes run dry
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 18. Mar. 2010 12:16

eni pustijo (jst tud med njimi) med requesti (ne zavrnem). Ker se je že velikrat zgodil, da je še 1x potem request prletu, pa mam kar tam, da ne more še 1x poslat :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 18. Mar. 2010 12:25

^^ Jaz tudi (za take izjeme). :D Se mi pa zdi patetičen folk, ki te doda kot prijatelja samo zato, ker je doma par km od tebe in imata skupnih 20 prijateljev (tudi če 100 zaradi mene). :roll: Če te ne poznam, ne vem, zakaj bi te dodala oz. sprejela. Še bolj patetični pa so tipi, ki imajo črno na belem napisano, da so v zvezi, niti on ne pozna mene, niti jaz njega, pa me doda. "Srček", tako pa ne bo šlo. Zaradi mene ima lahko poleg svoje drage še 800 prijateljev oz. prijateljic, mene pač ne boš imel med njimi. :wink:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 18. Mar. 2010 12:46

^^Uf mislem, da je kar veliko takih, ki imajo dodane kake čist x osebe, ki jih sploh ne poznajo oz. imajo samo kake skupne prijatelje. Se mi zdi, da se jim gre samo zato, da imajo čim več prijateljev oz. da se kao neki kažejo kok ljudi poznajo.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 18. Mar. 2010 12:48

ja, jaz sem mel enih 300 "prijatlov" pa sem malo spucal, pa jih zdaj mam samo 100 se. Ceprav tud med temi so kr eni in bi se se mogo spravit pa malo zbisat. Od enih res nimam cist nic.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov