facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Feb. 2010 15:45

LanaMaxim napisal/-a:Meni tudi nekaj šteka, če tam pritisnem "v živo" mi kar neke stare objave kaže izpred 2 dni...
OK, dobr vedt, da to ne dela sam men - ko klikam "home"/"zadnje objave" mi vedno drugačne objave pokaže..juhu. :roll: Čist nepotrebna je bla tale sprememba.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 08. Feb. 2010 16:31

^^sej to je že dolgo tako ... da ti pokaže kar neke stare objave, od včeraj ... moreš potem gor kliknit najnovejše, da ti prikaže tazadnje .. :roll:
Let's swim to the moon .....
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a barbkaa » 09. Feb. 2010 8:50

še pred parimi dnevi sem cela vesela govorila, kak še mam stari facebook, zdaj pa mam kr novega od danes naprej.

trenutno še ne šteka, bomo vidli, kak bo. :)
kajchyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kajchyka » 09. Feb. 2010 11:19

men je pa ta novi look kr kul od fb-ja, sm se tako znajdla...
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a čokolinček » 09. Feb. 2010 11:42

Jaz pa še nimam novega, sem pa videla kako izgleda. Spet se bo treba navadit, potem se ga bom navadla bo pa spet začel štekat z razlogom, da bojo spet prenovil... :roll:
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 18. Feb. 2010 18:16

Eno vprašanje ... A se je že kdaj komu zgodilo, da je komu poslal friend request, potem pa ga ta ni ne dodal, ne prezrl? Ker meni se to dogaja pri parih ljudeh, sem poslala request že dolgo časa nazaj, pa me niso sprejel, pod novice pa mi vsake toliko časa piše kaj o njih (pač kaj so počeli - dodali frende itd.), kar pomeni da ni problem v tem, da ne bi več hodil na fb. Pa tud niso to kar eni znanci ali pa kdo, ki ga sploh ne poznam, tako da ne vem zakaj me ne bi hteli dodat (:D), sicer pa če me ne bi hteli, bi prošnjo prezrli (takšna je moja logika :D). Tako pa ko grem gledat na njihov profil, mi še vedno piše "čakanje potrditve prijateljstva". No, malo sem zabluzila, samo me zanima, če se še komu to dogaja, ker meni smrdi na kakšno napako :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 18. Feb. 2010 19:05

lahko tud napišem, če se mi ne dogaja? :cool:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 18. Feb. 2010 19:13

LOL, lahko, ampak mi nič ne pomaga :P
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 18. Feb. 2010 19:14

jp to se je men pr eni osebi nardil...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 18. Feb. 2010 20:06

Kje pa vidi nekdo, da ga prezreš? A to se vidi, al kaj?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 18. Feb. 2010 20:24

Ja če tebe npr. kdo prezre, se nič ne naredi, in ko greš gledat njegov profil je zopet tako, da ga lahko dodaš (pač tisti "gumb").
Nica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Nica » 22. Feb. 2010 21:43

Mene pa zanima, kako lahko vsem prijateljem enakrat pošljem ZS? In kako vsem ki so pridruženi člani skupine, pošljem ZS? Anybody? :roll:
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 23. Feb. 2010 22:17

Jst sem pa dobila na FB od enega prijatelja comment na moj post v eni aplikaciji, ampak jst aplikacij sploh ne uporabljam :?:
Potem sem tam pri obvestilih kliknila Poglej vse pa se mi odpre stran za obvestila, pac prejeta, poslana, pa kljukice zraven. Spodaj pa "ostale aplikacije" in pa ta aplikacija v kateri je comment na moj post. Zraven je bila kljukica, ki sem jo odstranila. Je prav tako?

Pa se nekaj, tam pri obvestilih (spodaj desno (imam se star FB)) sploh nimam vec obvestil, ki sem jih imela, samo to zadnje obvestilo za ta comment. Nic nisem brisala, zbrisala sem le prejeta in poslana zasebna sporocila.

In se nekaj, vedno ko dodam koga mi po nekaj dneh pokaze kot, da so me zavrnili, vsi, ki sem jih dodala :?: pa niso nepoznani ljudje, so prijatelji.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 24. Feb. 2010 19:00

funny baby napisal/-a:In se nekaj, vedno ko dodam koga mi po nekaj dneh pokaze kot, da so me zavrnili, vsi, ki sem jih dodala :?: pa niso nepoznani ljudje, so prijatelji.

potem pa jih vprašaj, mogoče gre za kakšen tehnični problem.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 25. Feb. 2010 17:42

Hvala *Gaja*
Nekaj sem ze porihtala tole s FB. Ampak mi se vedno stekajo dolocene stvari. A se komu, al je to res kaj pri meni narobe? Privat sporocila se mi zdi, da folk sploh ne dobi al pa dobi z zamudo :?: Do zdaj je bilo vse vredu, zdaj pa neki vse steka. Pa se vedno imam star FB. Imate vi ze vsi novega?

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov