Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ni treba vedeti tudi gesla. Klikneš tam na pozabljeno geslo in napišeš samo mail naslov.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Drugim napiše LE, če imajo dodano tebe in tistega, kateremu pišeš To je bilo tudi že prej. Če nočeš da kdo vidi, pošlji zasebno sporočilo. Simple as that!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zasebno sporočilo?klarica napisal/-a:ejla, mene pa nekej zanima, pa bi pliiiis prosila, če zna kera pomagat. odkar je Fb vn dal neko novo posodobitev za zasebnost/varnost (in ti je predlagal, da ponovno preglej nastavitve pr zasebnosti), se men dogaja ena čudaška zadeva. namreč, vsakič k nekomu neki napišem na zid, mi to avtomatično objavi ne news feedu (ne samo na mojem profilu ala: "xxx je nekaj napisala na yyyov zid", ampak prou na unem, k ga usi vidjo in prou piše kaj sm napisala). in zdej me zanima kako to skenslat? sej ne gre zato, da bi pisala kšne packarije, ampak ni mi pa tut majka, da vsi to berejo. :S zna kdo to "po-zasebit"? tjeeeenx
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
To je pa zaradi posodobitve news feeda. Meni osebno krneki.
Every rose has its thorn
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^Razen če ne naštimaš drugače..
Mene, npr., gugl ne najde na FBju.
aja, sam to^^ ni isto kot vidt strani od prijatljevih prijateljev...
Mene, npr., gugl ne najde na FBju.
aja, sam to^^ ni isto kot vidt strani od prijatljevih prijateljev...
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
itak da se to vse da spremenit tako kot ti hočeš ..
v nastavitvah (nastavitve zasebnosti - informacije na profilu) nastaviš kdo lahko vidi katere informacije na tvojem profilu .. in izbiraš med vsi/samo prijatelji/prijatelji mojih prijateljev/ določeni ljudje (izmed tvojih prijateljev lahko izbereš kateri naj bojo to)/samo jaz ... isto lahko nardiš za vsak fotoalbum posebej ..
v nastavitvah (nastavitve zasebnosti - informacije na profilu) nastaviš kdo lahko vidi katere informacije na tvojem profilu .. in izbiraš med vsi/samo prijatelji/prijatelji mojih prijateljev/ določeni ljudje (izmed tvojih prijateljev lahko izbereš kateri naj bojo to)/samo jaz ... isto lahko nardiš za vsak fotoalbum posebej ..
Let's swim to the moon .....
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ja, to sem tud jz mislila..
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]