Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mariposa18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
za to greš pa pod nastavitve(nastavitve zasebnosti), potem pa tam ko ti piše: Fotografije , na katerih sem označen/a, izbereš za koga pač hočeš, da vidi tvoje slike.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
V desnem spodnjem kotu ti piše Chat(Offline). Ali Klepet(nedosegljiv). In le klikneš na to, pa se ti odprejo vse osebe, ki so dosegljive.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- *nikita*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2007
hej
jaz imam eno vprašanje... meni mi na fb (ko sem prijavljena) sploh ne pokaže tiste vrstice, kjer je chat. tako sploh ne vidim, kdo je prijavljen in sploh ne morem klepetat z nobenim. do pred kratkim s tem nisem imela problemov, ampak enkrat sem očitno pomotoma nekaj kliknla in od takrat te vrstice enostavno ni več ...
ima mogoče katera kako idejo, kako naj spet pridem nazaj do chata??? hvala že vnaprej
jaz imam eno vprašanje... meni mi na fb (ko sem prijavljena) sploh ne pokaže tiste vrstice, kjer je chat. tako sploh ne vidim, kdo je prijavljen in sploh ne morem klepetat z nobenim. do pred kratkim s tem nisem imela problemov, ampak enkrat sem očitno pomotoma nekaj kliknla in od takrat te vrstice enostavno ni več ...
ima mogoče katera kako idejo, kako naj spet pridem nazaj do chata??? hvala že vnaprej
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Mogoče morš brskalnik posodobit..
- B3jb1ka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2009
juhu - Firefox ima po novem add on za "dislike"
http://www.allfacebook.com/2009/11/new-firefox-plugin-lets-users-dislike-facebook-feed-stories/
http://www.allfacebook.com/2009/11/new-firefox-plugin-lets-users-dislike-facebook-feed-stories/
When Life Gives You Questions, Google has Answers.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^:rofl: awesomeness
sam škoda, k pravijo, da ne dela najboljš - verjamem, ker je reč še v razvoju; ampak hudo dobr
sam škoda, k pravijo, da ne dela najboljš - verjamem, ker je reč še v razvoju; ampak hudo dobr
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Mene pa neki zanima! Že pred leti sem se prijavila na fb, a nisem nalagala slik, kr mi takrat še ni bilo ful zanimivo pa tud mal znancev je blo gor... pol sm pozabla na tist račun, lani pa sm ustvarila nov račun, ki ga redno uporabljam. problem je v tem, da marsikdo ne ve kateri račun je pravi in me doda na drugem računu, jaz pa teh informacij ne dobim, kr tizga več ne uporablam. kako zbrišem star račun? da ne bo več prhajalo do zmešnjav..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Greš pod nastavitve in račun ter tam nekje zaslediš deaktiviraj račun. Nekaj takega...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ampak moraš vedt e-mail in geslo pod katerim si bila prijavljena tam. Brez tega žal ne moreš nič naredit.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov