facebook

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 09. Jul. 2009 14:26

Mogoče zato, ker ko si študent in ti je še vseeno za vse, ti je smešno, če objaviš slike iz neke čage, "kjer smo bli vsi koma nažgani", ko pa si enkrat iščeš službo, pa razmišljaš malo drugače in ne želiš, da tvoj bodoči delodajalec najde te slike.
Zakaj pa nekatere dajejo gor slike sebe v 200 različnih variantah sexy poz, kjer se ena slika od druge razlikuje kvečjemu v milimetru, mi pa ni jasno.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Jul. 2009 11:31

Ne, nič ne bo videl. (zato mi je pa všeč FB :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a črnamamba » 14. Jul. 2009 21:32

zgleda, da po novem lahko umakneš friend fequest :D
al je blo to od zmeri??
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a črnamamba » 14. Jul. 2009 21:36

zgleda, da po novem lahko umakneš friend fequest :D
al je blo to od zmeri??
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 15. Jul. 2009 8:51

positive vibration napisal/-a:Mogoče zato, ker ko si študent in ti je še vseeno za vse, ti je smešno, če objaviš slike iz neke čage, "kjer smo bli vsi koma nažgani", ko pa si enkrat iščeš službo, pa razmišljaš malo drugače in ne želiš, da tvoj bodoči delodajalec najde te slike.
Zakaj pa nekatere dajejo gor slike sebe v 200 različnih variantah sexy poz, kjer se ena slika od druge razlikuje kvečjemu v milimetru, mi pa ni jasno.

oh, to se js še dougo sprašujem pa še vedno nism dobila odgovora.. najboljše da vprašam kar tiste (samoušečne) ženske k to prakticirajo
Suzieq
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Suzieq » 19. Jul. 2009 11:14

Tud jaz uporabljam FB že kar nekaj časa. Na začetku sem v galvnem samo mal čekirala druge, zdj sam pa praktično zasvojena. :) no ja ni tko hudo.

Zanima me če se tud kdaj kej v kakšne skupine včlanite? Jaz sm prisotna že v ogromno skupinah.

Všeč mi pa je da skupina ko nastane da se v njej tud kaj dogaja in da ne nastane samo zato da obstaja.

nekaj mojih primerov:

http://www.facebook.com/pages/Rad-bi-bil-detektiv-/127349085408?ref=nf

http://www.facebook.com/pages/Rad-bi-bil-detektiv-/127349085408?ref=nf#/group.php?gid=113421331018

[url]http://www.facebook.com/s.php?q=woo&init=quick#
/group.php?gid=89286751571[/url]

pa še ene sto zraven :) :D
Suzieq
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Suzieq » 19. Jul. 2009 11:18

Tud jaz uporabljam FB že kar nekaj časa. Na začetku sem v galvnem samo mal čekirala druge, zdj sam pa praktično zasvojena. :) no ja ni tko hudo.

Zanima me če se tud kdaj kej v kakšne skupine včlanite? Jaz sm prisotna že v ogromno skupinah.

Všeč mi pa je da skupina ko nastane da se v njej tud kaj dogaja in da ne nastane samo zato da obstaja.

http://www.facebook.com/pages/Rad-bi-bi ... 408?ref=nf

http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 018&ref=mf

http://www.facebook.com/home.php#/group ... 2154954051

pa še ene sto zraven :) :D
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji je skrivnost, današnji je darilo:)
Smile1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Smile1 » 19. Jul. 2009 22:21

Jaz sem vključen v razne skupine. V tele pa nisem še nikjer ki si jih navedla. Sem jih pa pogledal. Sploh prva detektivska mi je padla v oči. Kakor sem na hitro pogledal se avto lovi po Sloveniji in zato dobiš lahko kako nagrado.
Suzieq
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Suzieq » 21. Jul. 2009 10:56

Smile1 napisal/-a:Jaz sem vključen v razne skupine. V tele pa nisem še nikjer ki si jih navedla. Sem jih pa pogledal. Sploh prva detektivska mi je padla v oči. Kakor sem na hitro pogledal se avto lovi po Sloveniji in zato dobiš lahko kako nagrado.

Ja tale zadeva z detektivi je kr všečna. Baje je cliota nekdo ukradu in zdj ga lovijo po celi sloveniji :D
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji je skrivnost, današnji je darilo:)
Uporabniški avatar
Čokolada**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Čokolada** » 27. Jul. 2009 16:20

Mene je pa zadnji tedn razpizdu en moj "frend".V mestu smo meli neko zabavo in smo se mal slikali.Pa smo se med sabo zmenli da slike ne bodo nikjer objavljene.potem se pojavi ta model, ki sploh nevem od kje mu slike(ni biu z nami ko so nastale slike) in je vse objavu...Od a do ž...Tam vsi v pijanem stanju in on to objavi.Meni so šli lasi pokonci, pa še fotra mam na fb-ju in bi biu vrjetno zelo vesel če bi to vidu. :roll: :roll: No, meni se je vtrgalo, model ni hotel slik zbrisat in sem ga prijavla.Zdaj so mu račun vkinli...

Mogoče katera vse če bo to sam dokler oni te slike ne pregledajo, al za vedno?Kr zdaj mi je kr malo žal, da sem ga prijavla.
Zadnjič spremenil Čokolada**, dne 27. Jul. 2009 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya » 27. Jul. 2009 20:25

Tebi so ukinli ali njemu?
Nevem, zakaj bi tebi kenslali račun? :eek:
Uporabniški avatar
Čokolada**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Čokolada** » 27. Jul. 2009 20:28

papaya napisal/-a:Tebi so ukinli ali njemu?
Nevem, zakaj bi tebi kenslali račun? :eek:

Njemu so.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 28. Jul. 2009 15:33

odvisno kaj si napisala za razlog. Če si napisala, da ma objavljene slike tebe, za katere nima dovoljenja (pač ko daš gor slike morš tam obklukat da maš dovoljenje za objavo fotografij) mu bodo zbrisal fotke. Lahko pa tud da so mu zbrisal račun in ga ne bo dobil nazaj :D
Najboljš je da jim piše, pa mu bodo razložil in pvoedal kako pa kaj :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Čokolada**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Čokolada** » 28. Jul. 2009 23:45

KiLLyKa napisal/-a:odvisno kaj si napisala za razlog. Če si napisala, da ma objavljene slike tebe, za katere nima dovoljenja (pač ko daš gor slike morš tam obklukat da maš dovoljenje za objavo fotografij) mu bodo zbrisal fotke. Lahko pa tud da so mu zbrisal račun in ga ne bo dobil nazaj :D
Najboljš je da jim piše, pa mu bodo razložil in pvoedal kako pa kaj :D

Js sm mislila da bodo sam tiste slike umaknili, pa potem drugi dan vidim da mu je celotn profil skenslalo.Zdaj vsaj ve da se z mano ni za igrat.:D
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 30. Jul. 2009 21:34

Kako pa veš, da so mu ukinili profil? Ker možno, da te je samo blokiral pa ga zato ne vidiš...

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov