Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
kako se nekoga "pokne"
mislm tisto k ti desno napiše da maš POKES...
mislm tisto k ti desno napiše da maš POKES...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Greš na njegov porfil. Pa pod njegovo prikazno sliko ti piše: Poke **** (ime)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
maaalaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
mene pa zanima če ti napiše
Profil ni na voljo
Oprosti, vendar profil trenutno ni na voljo. Čez nekaj trenutkov poskusi ponovno.
a to pomen da te je oseba blokirala, al je pač neki narobe z njenim profilom?
aja pa k grem pod druzga prjatla, pa tam kjer je na slik označen mi napiše pa Na tej sliki: (Oznaka trenutno ne more biti prikazana)
mja no sej sam to me zanima al me je zbrisala/blokirala, al kej?
Profil ni na voljo
Oprosti, vendar profil trenutno ni na voljo. Čez nekaj trenutkov poskusi ponovno.
a to pomen da te je oseba blokirala, al je pač neki narobe z njenim profilom?
aja pa k grem pod druzga prjatla, pa tam kjer je na slik označen mi napiše pa Na tej sliki: (Oznaka trenutno ne more biti prikazana)
mja no sej sam to me zanima al me je zbrisala/blokirala, al kej?
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
pomojem da to pomen da oni nekej "rihtajo" in pač ne morš pogledat tega profila..lahko ga pa čez nekaj časa
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
Kaj je pa s tistim, ko so nekateri govorili, da lahko pogledaš, kdo je vse hodil po tvoji strani, je to res? Ker jst sem parim osebam, ki so imeli odprt profil gledala slike itd, ker so bli znanci od nekoga, in potem so vsi po vrstni zaklenili profil tako da me zdaj zanima ali tisti, ki imajo odklenjen profil mogoče dobijo kakšno obvestilo od FB-ja, da jim nekdo pregleduje le-ta, četudi ni prijatelj? lol
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Tebe ma pa folk rad ej mislim, da nič facebook ne obvešča hehe
It was forever..but it didnt last long..
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
KiLLyKa napisal/-a:Tist, da ti kao pokaže kdo gleda tvojo stran, je spam.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Libido. napisal/-a:^^meni to večkrat napiše, pa pri zasebnih sporočilih tudi ... noben te ni blokiral, to je samo napaka na strani ..
to ni napaka na strani, to pomeni da al si res blokiran al ma pa ta oseba, če se gre za slike, zaklenjene slike oziroma album.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
crnolaska napisal/-a:kje na facebooku se vidi, kdo in kolikokrat te je obiskal v določenem dnevu?
ja to je menda ena aplikacija, in en moj bivši jo ima, ker je vedel da sem večkrat pogledala njegov profil (pač skos nalaga neke slike gor, in sem jih vsakič pogledala, da sem se mal smejala njegovim bednim podvigom, in jih potem pokazala še cimri in kolegicam... In potem mi je enkrat ko sva se srečala reku, zakaj me tako zanima nejgov profil da sem ga v enem tednu 6krat pogledala.. ... in ko sem sama pri sebi razmišljala sem ugotovila da sem menda res 6krat kliknila njegov profil..)
hehe
Ne vem, pomojem se da to naredit, sam ne vem kako... meni tisto kar nekateri pošiljajo naokoli ne dela...Če bo katera uspela to naredit, pa naj to znanost deli še z mano : D
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov