Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
lolika11 napisal/-a:Meni je danes za dva obiskovalca napisalo, da sta obiskala moj profil, torej se vidi al kaj... Mela sm dodano aplikacijo Visitor, pol, ko sm misla, da zard tega vidim sm dala stran, pa je pol vseeno za enega obiskovalca napisalo.
Tko, da me zdj resno skrbi, da drugi vidjo kje stikam.
jst sm naložila probala,se dogovorila da obiščejo moj profil, sem šal pogledat pa nič ne kaže.kaže samo kdaj sm jst obiskala profil.
sicer pa nevem,zakaj te skrbi da bodo drugi vidl kje stikaš?pa ne stikej a ne
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni je to tudi napisalo, da so dva obiskala moj profil , še dobro da sm bivšega blokirala .
Kaj pa je s temi vprašanji, npr. Mislš da bi lahko oseba Moi T seksala trikrat v enem dnevu? Pol kliknš gor, pa nč ne zveš, kr neki no!
Kaj pa je s temi vprašanji, npr. Mislš da bi lahko oseba Moi T seksala trikrat v enem dnevu? Pol kliknš gor, pa nč ne zveš, kr neki no!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
greš na profil (tm pod svojo profilno sliko ga maš) oziroma edit profil, pa se ti zadeva odpre, pol maš pa tm relationship/zveza (nevem kako je slovensk) in spodi kvadrat kjer maš napisanga svojga kerlca, pa ga sam pobrišeš
pa ne bit sitna
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Kaka je razlika, da enga blokiraš al pa sam zbrišeš s svojega FB? In če si nekoga blokiral, pol bi ga pa odblokiral in sam zbrisal, a on to opazi? Vem, kompliciram... Sam sploh nism vedla, da se da oboje!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
1. Njemu se nč ne pokaže kaj ti delaš z njim, samo enkrat si med frendi spet drugič nisi med njegovimi frendi
2. če nekoga izbrišeš iz svojih prjatlov to pomen da te bo on še zmeram lahka vidu tebe v iskalniku prijateljev. In še zmeram bo lahko bral tvoje poste, če jih boš kakemu njegovemu prjatlu poslala.
če pa nekoga blokiraš pa te sploh en bo nejdu na FB-ju v iskalniku in ne bo videl postov, če jih pišeš kakim prijateljem...
a sm mal zakomplicirala?
skratka...če sploh nočš da ta oseba ve da ti obstajaš na FB-ju ga blokiraj če ga pa sam nočš med frendi ga pa sam zbriši
2. če nekoga izbrišeš iz svojih prjatlov to pomen da te bo on še zmeram lahka vidu tebe v iskalniku prijateljev. In še zmeram bo lahko bral tvoje poste, če jih boš kakemu njegovemu prjatlu poslala.
če pa nekoga blokiraš pa te sploh en bo nejdu na FB-ju v iskalniku in ne bo videl postov, če jih pišeš kakim prijateljem...
a sm mal zakomplicirala?
skratka...če sploh nočš da ta oseba ve da ti obstajaš na FB-ju ga blokiraj če ga pa sam nočš med frendi ga pa sam zbriši
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
ok
profil-->nastavitve-->zasebnost-->upravljanje zasebnosti-->profil-->nastaviš use za prijatelje
upravljanje zasebnosti-->iskanje-->vsebina iskanih rezultato-->in zdej tle označiš kaj želiš da se vidi in kaj ne
upam da je to to
profil-->nastavitve-->zasebnost-->upravljanje zasebnosti-->profil-->nastaviš use za prijatelje
upravljanje zasebnosti-->iskanje-->vsebina iskanih rezultato-->in zdej tle označiš kaj želiš da se vidi in kaj ne
upam da je to to
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Če ta skupina dobi 100.000 ČLANOV se DAMJAN MURKO preseli na luno. oz. Very-anti-Murko skupina ...
Let's swim to the moon .....
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Danes sem želela uploadati nove fotke v albume. In ko dam tam upload, mi napiše, da je naložilo fotke, ampak potem se slike ne prikažejo, samo nek majhen okvirček je tam, kjer bi morale biti fotke.
Kdo ve, kaj je narobe?
Kdo ve, kaj je narobe?
HASTA LUEGO
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zbriši pa še enkrat naloži, ni druge. Meni se je isto nardil ko sem par slik uploadala, pa se je prikazal samo majhen okvirček.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov