Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Pol te je zbrisal od prijatlov, če si ga prej mela pod prijatle, zdej pa ne...purple_rain napisal/-a:Zdej ne vem, a sem bla blokirana al samo zbrisana , ampak men iskalnik še vedno najde tisto osebo (vidm slikco in prijatelje).lolika11 napisal/-a:Kko pa tisti, ki ga blokiraš pol vidi tvoj profil oz. ga ne vidi? Kaj mu napiše??
poglej pod svoje prijatle če ga tam najdeš
I laugh at gilded butterflies.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jaja, sej pravim, vem da sem bla zbrisana, ne vem pa če tudi blokirana.choco.cat napisal/-a:Pol te je zbrisal od prijatlov, če si ga prej mela pod prijatle, zdej pa ne...purple_rain napisal/-a:Zdej ne vem, a sem bla blokirana al samo zbrisana , ampak men iskalnik še vedno najde tisto osebo (vidm slikco in prijatelje).lolika11 napisal/-a:Kko pa tisti, ki ga blokiraš pol vidi tvoj profil oz. ga ne vidi? Kaj mu napiše??
poglej pod svoje prijatle če ga tam najdeš
Pri men ni problem v tem, sem samo odgovarjala na vprašanje "kako je vidt osebo, ki te je zbrisala/blokirala".
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
^^možn, da nista v istem omrežju, kot si ga ti nastavla za skupino oz. je nastavljeno za to skupino.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
A si ti ustvarla skupino? Če si, pol si na začetku morala označit za katero omrežje naj bo ta skupina & mogoče si dala Slovenia, lahko bi dala pa za vsa omrežja al neki tazga.. In če si dala omrežje Slovenia, ti dve kolegici sta pa npr. v katerem drugem omrežju v to skupino ne moreta dokler omrežja ne spremenita.. Te probleme sm mela jst z eno skupinco
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ni za kej Sej mogoče ni fora v tem, sam vem, da jst sm mela te probleme zard omrežja
-
kizzy - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
mene pa zanima če ma še kdo težave z nalaganjem fotk...ne vem zakaj a razen fotke za profil ne morem naložiti nobene druge, avtomatsko mi vn vrže, zapre firefox ko kliknem naloži ...možno da sm jst kej zasrala sam mi res ni več jasn kaj bi lahko blo...kake varnostne nastavitve? sam sm jih že preverla pa nič ne pomaga...any idea? kako popravit to?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov