Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
http://www.facebook.com/help/question.php?id=42051
Samo če dodaš tako aplikacijo, te lahko drugi vidijo...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Meni so te zadeve totalna bedarija. Koga briga čigav profil sem gledala?! A ni smisel facebooka druženje in ohranjanje stikov? Kako naj torej to počnem, če si ne upam na profil določene osebe pogledat kaj se z njo dogaja, ker bo takoj mislila, da jo zasledujem in podobne fore.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
Nass napisal/-a:http://www.facebook.com/help/question.php?id=42051
Aplikacijo Who is wathcing u misleš?
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
Ma kaj pa jst vem katero aplikacijo, tukaj je govora o aplikacijah na splošno... Gre za to, da Facebook eksplicitno zavrača možnost tega, da vidiš, kdo gleda tvoj profil. Zgolj aplikacije to omogočajo - pa še to ob predpostavki, da imata OBA naloženo aplikacijo. Katere konkretne aplikacije to omogočajo pa ne vem, ker ne zalezujem ljudi.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Maychy napisal/-a:Meni so te zadeve totalna bedarija. Koga briga čigav profil sem gledala?! A ni smisel facebooka druženje in ohranjanje stikov? Kako naj torej to počnem, če si ne upam na profil določene osebe pogledat kaj se z njo dogaja, ker bo takoj mislila, da jo zasledujem in podobne fore.
ja sej ja tut tko mislim.
samo zanimalo me je, pa sem vprašala...
sej jaz sem si naredila profil z namenom da ga bo kdo pogledal.. Drugače res ne vem kaj je fora vsega skup.
Sam nekateri si pa vse skup predstavlajo drugače...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ok, vprašanja, preden se spravm logirat prvič:
- a se da profil tko naštimat, da ga res noben drug ne more vidt, razen tistih, k jih naštimaš za frende
- če mi nau kul, vrjetn ne morm kr zbrisat svojga profila?,
- "polno ime"- a to je mišljen taprau ime pa priimek al nick al kako
- a je kšna šansa, da sm not pod nickom in ne pod imenom in priimkom?
Plis, povejte, razsvetlite me tiste, k ste čist not v tem
- a se da profil tko naštimat, da ga res noben drug ne more vidt, razen tistih, k jih naštimaš za frende
- če mi nau kul, vrjetn ne morm kr zbrisat svojga profila?,
- "polno ime"- a to je mišljen taprau ime pa priimek al nick al kako
- a je kšna šansa, da sm not pod nickom in ne pod imenom in priimkom?
Plis, povejte, razsvetlite me tiste, k ste čist not v tem
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
1.)se da ja, tm v nastavitvah (privacy settings) naštimaš use te zadeve...Lahko tud kšn določen folk če poznaš njegou ime in priimek in je logiran na fejsbuk, blokiraš, da te sploh ne najde oziroma tud ti njega ne.
2.)lahko zbrišeš ja....zdej nevem al lohk kr sama, al pa njim na FB pošlješ mejl, pa te zbrišejo.
3.)poanta fejsbuka je da napišeš nekako ime po katerem te ljudje lahko najdejo.Sicer če napišeš kšn nickname nevem al te sprejmejo al ne, uglavnm je pa fora tega da se predstaviš z imenom.jst sicer ime mam, nimam pa prauga priimka,ker mi ne sede se razkazvat v polni identiteti.
4.)sej pravm, šansa je, ampak praktično tebi dela slabo da te nben ki bi te lahko, ne bo mogu najdt...
se mi pa zdi brezvezno skrivanje tle...namen tega je daleč od skrivanja..
2.)lahko zbrišeš ja....zdej nevem al lohk kr sama, al pa njim na FB pošlješ mejl, pa te zbrišejo.
3.)poanta fejsbuka je da napišeš nekako ime po katerem te ljudje lahko najdejo.Sicer če napišeš kšn nickname nevem al te sprejmejo al ne, uglavnm je pa fora tega da se predstaviš z imenom.jst sicer ime mam, nimam pa prauga priimka,ker mi ne sede se razkazvat v polni identiteti.
4.)sej pravm, šansa je, ampak praktično tebi dela slabo da te nben ki bi te lahko, ne bo mogu najdt...
se mi pa zdi brezvezno skrivanje tle...namen tega je daleč od skrivanja..
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Men je lih to všeč, ker lahko dam ljudi na Limited Profile, tiste, ki nočem, da gledajo moje slike in berejo po moji steni, kaj se dopisujem s kolegi. Enih se pač to ne tiče
posebi ne zato, ker potem po celi vasi razlagajo kaka je ta bejba ratala. Huda, sej vem
Mene že to mal nervira, ker te dodaja kr en folk, in res nisem prišla na FB zato, da bi začela dejta z 37letnim Arabcem. Sej nimam nič proti njim, sam vseeno.
Pa to, da me dodaja folk, ki na cesti tok da ne obrne glavo stran, ko me vidi, ampak na FB smo pa kolegi ... jaka muda
Drgač je pa fajn. Ko vidim gor ljudi, ko me dodajo, ki jih nisem že pol življenja in mi gre prav na jok od sreče
posebi ne zato, ker potem po celi vasi razlagajo kaka je ta bejba ratala. Huda, sej vem
Mene že to mal nervira, ker te dodaja kr en folk, in res nisem prišla na FB zato, da bi začela dejta z 37letnim Arabcem. Sej nimam nič proti njim, sam vseeno.
Pa to, da me dodaja folk, ki na cesti tok da ne obrne glavo stran, ko me vidi, ampak na FB smo pa kolegi ... jaka muda
Drgač je pa fajn. Ko vidim gor ljudi, ko me dodajo, ki jih nisem že pol življenja in mi gre prav na jok od sreče
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
če ga blokiraš mislm da te sploh ne najde v iskalniku,kot da te ni blo.in enako v tem primeru tud ti blokirane osebe ne najdeš v iskalniku, čeprav obstaja.to je dobr, če res nočeš nobenga stika z določeno osebo, oziroma če sploh nočeš da ve da obstajaš tuki gor.More bit pa kukrsmrekla, prjavlen na fejsbuk.
drgač je pa isto če zakleneš profilč,nič druzga ne vidjo kot sam tvojo profil sliko, ime ki ga maš napisanga in pa tvoej friendse-ampak tud te lohk bloknš da se jih ne vid.
drgač je pa isto če zakleneš profilč,nič druzga ne vidjo kot sam tvojo profil sliko, ime ki ga maš napisanga in pa tvoej friendse-ampak tud te lohk bloknš da se jih ne vid.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zdej ne vem, a sem bla blokirana al samo zbrisana , ampak men iskalnik še vedno najde tisto osebo (vidm slikco in prijatelje).lolika11 napisal/-a:Kko pa tisti, ki ga blokiraš pol vidi tvoj profil oz. ga ne vidi? Kaj mu napiše??
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov