Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
Ja sej meni tudi druga naloga dela probleme... prva naloga mi je na easy, ker vem skoraj vse zastave napamet Opazla pa sem, da pri zadji (znamenitosti) dobim največ pik, ker ko maš kaj znamenitosti v Z evropi lahko klikneš kjer koli, pa dobiš rezultat perfect
Aja, pa če je kera za kako rundo bowlinga al pa word-a naj samo javi... sem bolana pa mi tečno in si ga samo gnjavim s tem, hehe
Aja, pa če je kera za kako rundo bowlinga al pa word-a naj samo javi... sem bolana pa mi tečno in si ga samo gnjavim s tem, hehe
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
red*cherry napisal/-a:O fak, a to dela? O ne....
jaaa men je tko bedno
In bi prov rada vedla če res dela...
Kaj si bo mislu moj bivši... (v resnici sem sam hotla pač mal prečekirat slikce in se nasmejat če se še vedno tako grozno oblač kot včasih , on bo pa najbrž mislu kak navdušeno spremljam nejgovo popolno, zanimivo, preobratov polno življenje... )
No če katera zve kako je s tem naj poroča.
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
Ja neki je na tem, ker sem vidla, da mu je napisalo... samo sem šla pol še nekajkrat gledat pa mu ni več pisalo, kljub temu, da sm skoraj vsak dan na njegovem profilu...
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
lolika11 napisal/-a:Ja neki je na tem, ker sem vidla, da mu je napisalo... samo sem šla pol še nekajkrat gledat pa mu ni več pisalo, kljub temu, da sm skoraj vsak dan na njegovem profilu...
To je isto bilo pri meni, da mi je pokazalo kdo gleda moj profil, pa da če hočem videti vse ki ga gledajo, da si inštaliram neki Tracker nekaj Pa sem si, pa mi je še pol enkrat pokazalo in več ne. Tudi če grem iskat aplikacijo je ne najdem več
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
densy napisal/-a:joj no.. to ne obstaja.. ne nasedajte
http://soton.facebook.com/topic.php?uid=7326494972&topic=5397 ?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov