Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Še ena iz pet society-ja - dodejte me: Tamara Dervisevic
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
tamara.dervisevic@gmail.com
drgač me pa lohk dodaš s tem da vpišeš moje ime v search
drgač me pa lohk dodaš s tem da vpišeš moje ime v search
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Js tud bowlam (A) ... Ampk z GEO sm zdej cist obsedena :O Skoz hocm svoj rekord podrt
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
^^ hehe, samo je zanimivo kak hitro notri padeš pri tem Geo-tu
Am, edino nekaj mi ni jasno... kaj pomeni tisto, ko ti piše pod tvojim imenom, napr. prvo piše na kerem mestu si, potem ime, pod imenom pa mam jaz 1/12 - kaj zaj ta 1/12 pomeni ? Ker nekateri prijatlelji, ki pa so za mano na lestvici pa majo napr. 3/12 , 2/12 ...
Am, edino nekaj mi ni jasno... kaj pomeni tisto, ko ti piše pod tvojim imenom, napr. prvo piše na kerem mestu si, potem ime, pod imenom pa mam jaz 1/12 - kaj zaj ta 1/12 pomeni ? Ker nekateri prijatlelji, ki pa so za mano na lestvici pa majo napr. 3/12 , 2/12 ...
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
majchy84 napisal/-a:.... trenutni rekord je 50.600 točk
aaa, pa ti nisi resna!!! Kak dolgo pa že igraš? Ker jas igram slabih 3dni, pa mam rekord 15.234 No, še par tednov pa ulovim tvoj rekord, hehe
aja, pa hvala za razlago
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Oh, igrat sem začela enkrat novembra, sam jst to igram samo v službi, ko se mi ne da več delat Sej jst sem tud začela pri manjših cifrah, pol pa itak že na pamet veš tiste kovčke, zjebe me ponavad 2. naloga, grrrr. Najbrž je pa pomagalo tudi učenje nemih kart v srednji šoli
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ A smem vprašat kolk maš najboljše rezultate pri vsakem od 4 delov pri Geo?
Moj rekord je okol 31.000. Igram pa od konca decembra.
Moj rekord je okol 31.000. Igram pa od konca decembra.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov