Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
A se da zbrisat nekoga k si ga dodau za prjatla pa še ni sprejeu..ubistvu preklicat povabilo ?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Kaj je s temi darili?A kdo ve kako si pridobiš te kreditne točke?Jst nč ne morm poslat tisto k bi rada
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
NUJNO!
Mene so vrgl s FB...in to zato, ker sm preveč videov iz Youtuba objavla v svojem profilu. Kolegica je rekla, da mojga profila sploh ni več.
Zdej sem jim že pisala, prek nekega obrazca.
Ka mislite, da so mi vse zbrisali...vse slike...vse??!!!
Tak sem žalostna
Mene so vrgl s FB...in to zato, ker sm preveč videov iz Youtuba objavla v svojem profilu. Kolegica je rekla, da mojga profila sploh ni več.
Tak sem žalostna
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
^^ Pomoje ti niso vsega zbrisali... Glede na to, da tudi če se odjaviš, ne zbrišejo... Ampak zagotovo pa ne vem.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
gregalina napisal/-a:NUJNO!
Tak sem žalostna
kako pa sploh veš da preveč videev objaviš?
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
gregalina napisal/-a:NUJNO!
Tak sem žalostna
Možno, da so ti ga samo zamrznili. Tudi, če preveč uporabljaš "search" funkcijo, te opozorijo, da bodo zamrznili račun za nekaj časa, če se bo to še tako pogosto ponavljalo. Počakaj nekaj časa.
- linnka*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
A mi lahko ena malo razloži tele fan strani... a to moraš prav izbrati strani ali je dost da samo malo pogledaš po njih in si potem avtomatično fan? Zato k mi je malo čudno, da ima folk, ki ga poznam, na par dni različne fan strani. Malo mi je čudno, razen če na par dni menjajo. Aja, pa očitno je razvidno, da o FB nimam prou velik pojma, ampak sem šele na začetku, zato taka butasta vprašanja
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
^^ Stran moraš prav izbrat.
Če te prav razumem, se jim na njihovi 'info' strani menjajo fan strani. Če pogledaš, boš videla, da je tam neka številka - to je št. fan strani, prikazanih pa jih je samo 5. Se pravi, če ima kdo več kot 5 strani,se te, ki so pokazane na profilu menjajo. Še zmeraj pa lahko vse pogledaš, če klikneš na 'see all'.
Če te prav razumem, se jim na njihovi 'info' strani menjajo fan strani. Če pogledaš, boš videla, da je tam neka številka - to je št. fan strani, prikazanih pa jih je samo 5. Se pravi, če ima kdo več kot 5 strani,se te, ki so pokazane na profilu menjajo. Še zmeraj pa lahko vse pogledaš, če klikneš na 'see all'.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Glede videov sm dobla opozorila.. jih nekak nism jemala resno..pa tut nism vse zastopla..bedarija...še zaj mi niso nič poslali na mail, ko sm poslala neki obrazec, da bi mela nazaj profil. Zdaj je od tega že 1 teden.
Naj še mam upanje?? Al si nov profil nardim??
Naj še mam upanje?? Al si nov profil nardim??
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Fak, kr neki. Kok si pa objavla posnetkov? Js sm jih tud neki do zdej, pa jih zdej sploh ne upam več - ker res nočem zgubit svojga dragocenga profila. Sam res bedno no ... pa tist ko je ena napisala glede search funkcije ... upam vsaj da res najprej kako opozorilo pošljejo, ker bi me kap da bi se enkrat hotla vpisat in ugotovila, da mojga profila ni več. Jap, facebook res zasvoji!
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov