Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
red*cherry napisal/-a:Mene pa zanima naslednja stvar: zdej zadnje čase vidim te grupe Who is looking at your Profile. A to če slediš unim korakom povabiš prijatelje, oni potrdijo in bla bla, in pol k si v grupi in to vse štima, lahko dejansko vidš kdo gleda tvoj profil al to nategujejo?
ne, to je sam spam!to nč ne dela.
nategancija
nadya....kaj maš pa še kšno opcijo za kliknt?
Drgač pa mene zanima, če kdo ve kako se zbriše use requeste, ki še čakajo na sprejem?namreč iz dni, ko še nism znala upraulat s fejsbukom se mi je nabralo cerka taužntpetsto requestou pa se mi res ne da usazga posebi klikat "ignor" če kod ve kako se to najhiterj odstrani, se priporočam.in oproščam se useem za use nesprejete requeste, ampak nism mela pojma zakua se gre
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Klikneš na settings (desno zgoraj) v svojem profilu - Application Settings. Ko najdeš aplikacije, kjer si prijavljen, pa klikaš na križce na desni strani.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Mene (in še par "sogovornikou") zadnje cajte (z)nervira un chat oknčk, k učasih na dougo melje in melje, na konc je treba pa še enkrat napisat, kr sploh ne pošle ...
Sm se pa kr navadla tele stvarce, usak dan pošnofam gor, izmenjam aktualnosti, kšno rečem, dodam al pa sprejmem, u soboto pa se nas, zahvaljujoč tej pogruntauščini, prvič nabere velika večina osnounošolčkou, k smo 12 let nazaj predstaulal 8.a .
Fejsbuk je kul .
Sm se pa kr navadla tele stvarce, usak dan pošnofam gor, izmenjam aktualnosti, kšno rečem, dodam al pa sprejmem, u soboto pa se nas, zahvaljujoč tej pogruntauščini, prvič nabere velika večina osnounošolčkou, k smo 12 let nazaj predstaulal 8.a .
Fejsbuk je kul .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
V teoriji je zelo dobra stvar in če ga ne bi bilo, najbrž ne bi vedela kaj počnejo ljudje s katerimi sem že davno prekinila stike. Tako imaš vsaj navidezno občutek, da si in touch. Ne morem pa verjeti koliko ljudi objavlja zelo osebne fotke in imajo hkrati še odprte profile. Kr neki.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men pa lih to ni usec, da mamo pol SAMO se prek tega stike...js sm ga ubistvu zato nastimala ker se enostavn nism mogla zment s kolegico za kofe..use je potekal prek tega facebooka..
ma ucas si pa res zelim da bi 50 let nazaj zvela k se ni blo racunalnikov in mobicev in ostale tehnologije
ma ucas si pa res zelim da bi 50 let nazaj zvela k se ni blo racunalnikov in mobicev in ostale tehnologije
Zivljenje je piskotek!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov