Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Anelise napisal/-a:jst sm ze tud skor odvisna sam ta nova verzija mi pa sploh ni vsec je blo bojs prej.
Sem te addala Sploh vedla nisem da si gor. Zdej te bom pa zasipala totalno z requesti
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
Anelise napisal/-a: sam ta nova verzija mi pa sploh ni vsec je blo bojs prej.
jz sm tud tacga mnenja... sej se da preklopt nazaj na staro verzijo, sam kaj k je tooook počasna ...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js svojga uporabljam predvsem za igrce špilat na make me a celebrity aplikaciji al kaj je ze.
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Se podpišem, FB je (zaenkrat) veliko bolj uporaben in pregleden ... samo se mi zdi, da zna podleči šminkiranju ... Koliko časa v bistvu že obstaja?
Aja, a mogoče katera ve, kako nastaviš tisto, da s twitterja vleče status na FB? Potem lahko z mobijem urejaš status na FB
Aja, a mogoče katera ve, kako nastaviš tisto, da s twitterja vleče status na FB? Potem lahko z mobijem urejaš status na FB
-
artie - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
*Kobilica* napisal/-a:Se podpišem, FB je (zaenkrat) veliko bolj uporaben in pregleden ... samo se mi zdi, da zna podleči šminkiranju ... Koliko časa v bistvu že obstaja?
mislim da rabiš aplikacijo Twitter app for Facebook, potem pa lahko nastaviš, da ti vleče status na FB.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Na FB se da dostopat tudi preko mobija, tako da lahko status in še nekatere stvari urejaš tudi na ta način.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
jemina napisal/-a:Meni je pa prav zanimiv ratov
hja tudi meni, čeprav mi je nekaj časa nazaj bil totalno beden
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov